[quote="bulhomes2"]Как не си спукал гювеча?!? Гювеч се слага в студена фурна и бавно се затопля с нея. В пещта се ползват метални тави.
Веско,както знаеш , ползвам доста често глинени съдове,но до сега никога не съм спазвал тази подробност....
Предния ми гювеч, въпреки,че беше ''заводски'' спукан, изкара доста време и накрая АЗ го счупих....докато го мия
, обаче ако беше жинъта
...
Аз пека във фурна, на котлон не виждам защо да го слагам,а тая клиентка може би е слагала сач, а там нямам опит, подариха ми един огромен, но не видях смисъл да го подхвърлям и го подарих на Приятел, да си го ползва със здраве
jinio, аве гледам тая пещ/барбекю, много ми харесва и чакам да я завършиш,обаче на последните снимки виждам,че предната част(барбекюто) си няма покрив, отпред има само един свод, предполагам,че не е довършено,че така много кабрио изглежда....
Ако имаш възможност, пробвай в този гювеч да сложиш някое зайче, става и с пиле,нарязваш на порции, сол, чер и червен пипер, даф лист,0,5л бира, 1 пак краве масло
Веско,както знаеш , ползвам доста често глинени съдове,но до сега никога не съм спазвал тази подробност....
Предния ми гювеч, въпреки,че беше ''заводски'' спукан, изкара доста време и накрая АЗ го счупих....докато го мия


Аз пека във фурна, на котлон не виждам защо да го слагам,а тая клиентка може би е слагала сач, а там нямам опит, подариха ми един огромен, но не видях смисъл да го подхвърлям и го подарих на Приятел, да си го ползва със здраве

jinio, аве гледам тая пещ/барбекю, много ми харесва и чакам да я завършиш,обаче на последните снимки виждам,че предната част(барбекюто) си няма покрив, отпред има само един свод, предполагам,че не е довършено,че така много кабрио изглежда....
Ако имаш възможност, пробвай в този гювеч да сложиш някое зайче, става и с пиле,нарязваш на порции, сол, чер и червен пипер, даф лист,0,5л бира, 1 пак краве масло
