• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 62
Всички въпроси за вилата.
jinio - специалист
Ето и днешната случка.

Прикачен файл

DSC_0071 (Copy).JPG

Прикачен файл

Снимка0082.jpg

Прикачен файл

DSC_0084 (Copy).JPG
DSC_0084 (Copy).JPG (91.34 KиБ) Видяна 2356 пъти
stiv1961 - майстор
Бравос =D> , може ли подробности за самия механизъм?
jinio - специалист
Моторче за монтаж в кухненска печка на цена от 10лв, има и за микровълнова малко са по-мощни, но са по скъпи, около 30лв., пръчка с диаметър ф10, неръждъвейка и от един сайт си поръчах вилици за шиш, цена 6лв и за двете. Пробих по една дупка от двете страни на стените, сложих в тях по едно парче тръба 3/4 за да не се руши тухлата и другото мисля че е ясно. АААА на пръчката се наложи да направя на фреза квадрат, тъй като накрайника на моторчето е квадратна втулка 6х6.
stiv1961 - майстор
Само йедене и пийене не върви, иска се и малко бачкане :) . Комшията до мен и той си направи лятна кухня и сега стената ми е бетонови блокчета
Прикачен файл:
100820142519.jpg
Изпаднаха ми едни шперплатови плоскости 8 мм и реших да ги оползвоторя. За целта започнах със скарата от летви 3/4 см.
Прикачен файл:
100820142521.jpg
Оказа се обаче, че дългите 4 метрови летви са 3/4 см а късите еднометрови с 2.5/4 см. Дойде ми ,,гениалната" идея да си направя дървени шайби с дебелина 0.5 см за подложка
Прикачен файл:
100820142522.jpg
Направих скарата и рязко ми се припи биричка и реших да спирам за днес, другия уикенд пак :partyman:
Прикачен файл:
100820142524.jpg
Прикачен файл:
100820142525.jpg
stiv1961 - майстор
Щях да забравя и ,,помощниците"- повечето ,,евтини инструменти, които вършат работа" :lol:
Прикачен файл:
100820142523.jpg
big_death - специалист
Колега, докато не си затворил, ако имаш средства да те подсетя да мушнеш малко фибран . Иначе е страхотно центърчето :) Успех !
stiv1961 - майстор
big_death написа:
Колега, докато не си затворил, ако имаш средства да те подсетя да мушнеш малко фибран . Иначе е страхотно центърчето :) Успех !
Благодаря, мислил съм по този въпрос но не знам дали не е излишно харчене на пари :? Тази стена е обща между двамата и фактически се явява вътрешна и за двете помещения.
big_death - специалист
Ако комшията кладе по-често от теб там - не слагай , за да ти служи като буфер :) , но ако ти си по- често до камината няма да е загуба ако сложиш та поне да стопляш по-бързо :)
stiv1961 - майстор
big_death написа:
Ако комшията кладе по-често от теб там - не слагай , за да ти служи като буфер :) , но ако ти си по- често до камината няма да е загуба ако сложиш та поне да стопляш по-бързо :)
Божа работа :? , но като се замисли човек няма да е зле да има някаква изолация все пак :?
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: