• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 62
Всички въпроси за вилата.
iva6ki - специалист
Практиката е показала че колкото по-малко разтвор се
слага толкова по здраво става.По скоро правиш суха
тренировка с делители по фугите и тогава зидаш .
Предполагам си го гледал но е много добре показано
относно свод.
http://napravisam.net/?p=465
sh^dow - напреднал
Тази само намерих

Прикачен файл

Image114.jpg
stiv1961 - майстор
Transporterr написа:
може и с пепел от австралийски костенурки да ги запълваш. :)
най обичам някой като си е наумил и решил нещо как да направи, да започне да разпитва и да философства и да подлага на съмнение всичко което му кажат. :)
Извинявай ама като не искаш да обясниш няма смисъл да злословиш. За пръв път ми е и искам да си отговоря на всички въпроси. Ако съм решил да правя нещо няма изобщо да питам. Айде със здраве :evil:
Transporterr - специалист
Transporterr написа:
..35-40 см максимум
Transporterr написа:
тези плочи се чупят като вафли изобщо не се хаби с тях.
Transporterr написа:
вземи си тухли 6.5см. и зидай на ребро ако искаш да икономисаш от страни зидарията
Transporterr написа:
тухлите може да гу чупиш на две полвинки..слагай и цели :) и в клиновете наливай циментец или огнеупорен бетон :wink:
това ли имаш в пред вид? съжалявам че се обадих... :wink:
stiv1961 - майстор
може и с пепел от австралийски костенурки да ги запълваш. :)
най обичам някой като си е наумил и решил нещо как да направи, да започне да разпитва и да философства и да подлага на съмнение всичко което му кажат. :)
Това имам в предвид. Въпроса ми беше, че след като реших да зидам с шамот/ по ваша препоръка/ мога ли с него да запълня клиновете, а ти се бъзикаш с незнаещия.
dimov64 - помощник
Е, намерих другата тема градски!!!Сега ще я разгледам!!! :supz:
Определено никога не съм се съмнявал в персонала на Квалитет!!!
stiv1961 - майстор
А аз съм готов с бетонаааа :) . Сядам да празнувам, наздраве :partyman:

Прикачен файл

240520121731.jpg

Прикачен файл

240520121732.jpg

Прикачен файл

240520121733.jpg
STO-YAN - специалист
Честито! Нека много спокойни часове да прекараш покрай новата придобивка и да е с любими хора!
Нека винаги да има материал за новата пещ! :rock: :supz: =D>
АМИН!
piron45 - майстор
stiv1961 написа:
А аз съм готов с бетонаааа :) . Сядам да празнувам, наздраве :partyman:
Браво колега, вече завърши 1/3 от работата. Карай така и скоро в темата ще замирише на пържоли от твоето барбекю :)
Успех
stiv1961 - майстор
На пържоли не знам ама замириса на ракия :-D Докато умувах от къде да я започвам реших да дестилирам малко самогон :-D И резултата- 45 л. 60- градусова джибровица.

Прикачен файл

260520121734.jpg

Прикачен файл

260520121735.jpg

Прикачен файл

260520121736.jpg
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: