batkotony написа: ПП.BARD,що си такъв песимист?сигурно защото не е пробвал, и аз пред 20 години не вявах, че тухли и камъни могат да седят на свод ама ей го на седят и пеят

batkotony написа: ПП.BARD,що си такъв песимист?сигурно защото не е пробвал, и аз пред 20 години не вявах, че тухли и камъни могат да седят на свод ама ей го на седят и пеят
Transporterr написа:Оставете го тоя BARD, никой не го знае нито познава. Анонимчо някакво, дето само цапоти. Дори доказа и че не разбира.batkotony написа: ПП.BARD,що си такъв песимист?сигурно защото не е пробвал, и аз пред 20 години не вявах, че тухли и камъни могат да седят на свод ама ей го на седят и пеят
Transporterr написа:Е щом така мислите това си е ваш проблем,но се поогледайте и поослушайте малко по далече от носовете си.batkotony написа: ПП.BARD,що си такъв песимист?сигурно защото не е пробвал, и аз пред 20 години не вявах, че тухли и камъни могат да седят на свод ама ей го на седят и пеят
BARD написа: Е щом така мислите това си е ваш проблем,но се поогледайте и поослушайте малко по далече от носовете си.Именно това и правя. Дълго време не вярвах в използването на едно бяло нещо, за фугиране на огнища и пещи. Но времето и най вече фактите и опита ме убедиха
Градинар написа:Transporterr написа:Оставете го тоя BARD, никой не го знае нито познава. Анонимчо някакво, дето само цапоти. Дори доказа и че не разбира.batkotony написа: ПП.BARD,що си такъв песимист?сигурно защото не е пробвал, и аз пред 20 години не вявах, че тухли и камъни могат да седят на свод ама ей го на седят и пеят
Transporterr написа:Никакъв проблем не ми е на мен специално, просто с/у фактите и боговете мълчат. И да, аз съм за това да се използва за всяко нещо верният материал или технология. Иначе стават такива бисери като това на автора на темата. Но просто често пъти има и други възможности и материали.Не се безпокой а и не мисля че това ти е работата.
BARD написа: Е щом така мислите това си е ваш проблем,но се поогледайте и поослушайте малко по далече от носовете си.Именно това и правя. Дълго време не вярвах в използването на едно бяло нещо, за фугиране на огнища и пещи. Но времето и най вече фактите и опита ме убедиха
Драгомире, влезни малко в "ремонтите" че ще си забрайш парола от там с това висене в НС
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: