krasko_ood написа:Тази година си купих ето това http://www.onlinemashini.bg/motofreza-m ... x-55-/1921. Какво е общото между двете машини върху което трябва да се акцентира?...'ади' да ти е честита...между двете има само външна прилика... от една МБ 5 могат да се направят най-малко две МДТ...че аз като гледам 'кавалите' на които са захванати мотиките - ми то саксофона на душа в банята ми направен от по-дебела тръба
От скоро ползвам една машина Bronto 6,5 кс.С фрезоването няма проблеми, особено след като наредиш правилно мотичките. От магазина ми ги продадоха обърнати. Но какво да очакваш, когато няма никакво описание за реда на сглобявяане.
Мястото, което обработвам е зеленчукова градина, почвата талог, разоравано с плуг години наред. Минах два пъти на кръст и стана като пудра захар.
И тука започна драмата с бразденето.
Сега работя по въпроса. Мисля да използвам полуоските от транспортните колела.Другото е работа с електрожена и флекса. Фабричните са абсурдно скъпи и с неподходяща ширина.
Някой срещал ли е схема за сглобяване на китайска фреза. Повечето са еднакви и се различават само по търговска марка?
Успешен сезон на всички