• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Rumbata_1 - помощник
Имате ли някакви впечатления за тези басейни, някой има ли, имал ли е? И въобще струва ли си парите? Дали са достатъчно надеждни, за да ме изкарат поне 3 - 4 години, докато си направя в двора нормален вкопан такъв. Ето и конкретно какво си харесах - http://www.bgbazar.com/product.php?id=7879&pic=1 - От картинката изглежда, че е твърде малък, но е 3 и 66 в диаметър.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не разбрах какво не ти е ясно за 250 лева. :-D
FMaster - специалист
n_a написа:
Не разбрах какво не ти е ясно за 250 лева. :-D
:shock: :? :lol: :lol: :lol:
За тия пари и тия години (3-4) никакъв шанс! Успех!
Rumbata_1 - помощник
Ясно.. тогава ще продължа просто да си се плацикам :lol: във ваната, докато дойде време да си направя нормален - вкопан басейн ;) Просто исках да знам дали си струва въобще малко, защото 250 лева на вятъра да дам... :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Имах предвид, че само срещу 250 имаш басейн. С помпата...
Едно лято със сигурност ще е ОК.
null - специалист
Това лято и аз се сдобих с такъв басейн, само че по-малкия размер 305см.
Доволен съм. Ама вече го източих защото отиваме на море. На вилата изкара един месец. Като го прибирах изглеждаше много добре и мисля и догодина да го използвам. Без проблеми събира пет хлапета едновременно :) като има място и за още.
С помпата и хлорните таблетки за тоя един месец не съм сменял водата и накрая си беше отново чиста. Само дето по дъното се събират утайки и кал дето децата вкарват. Аз си направих от тръба и четка на прахосмукачка едно приспособление (водосмукачка) като използвам помпата и един чорап за филтър да изсмуквам това от дъното :)
Важно е основата да бъде хоризонтална. И малко отклонение го "криви". На мен ми се наложи да покопая малко за целта. Също така ако можеш отдолу да му сложиш нещо. Аз използвах един стар килим. Колега си беше разпънал басейна направо на цимента и каза, че за няколко седмици от наравностите и песъчинките дъното му станало на "гивгир".
Да допълня само още, че малкия (305см) басейн го купих от Била за 109лв. Един колега каза, че по-големия (366см) го е купил от кауфланд на някаква промоция пак за 109лв.
Rumbata_1 - помощник
Благодаря ти много за съвета и информацията - Аз и затова повдигнах темата, за да разбера кой какви отзиви има и това за цената наистина ми помага. Значи ще пообиколя малко, но вече сезона е в разгара си, а двора още не е добре заравнен. Догодина като оправя райграся мисля да опъна едно такова басейнче и по-конкретно това, което си харесах и съм показал. По принцип знам, че трябва да се сложи върху някаква подложка, защото приятели имаха от онзи вид с металната конструкция и пак найлон, но беше на цимент и колкото и да е прашинки, частици, малки камъчета просто му съсипаха дъното и за две години го лепиха сумайти пъти и вече се отказаха от удоволствието. Макар, че няма да го слагам тази година мисля да го купя като дойде есента или зимата, с надеждата цените да спаднат малко - 10 - 20 лева пак е файда ;), като се има в предвид, че тази година няма да го ползвам и не бързам да го закупувам все още :)
SBG - специалист
Здравейте и от мен, аз също много се чудих и гледах басейните и на края се реших да купя за 190лв. 3.60м диаметър на 76дълбочина. Идеята със старият килим е много добра или по-точно задължителна. Според мен не би трябвало да има проблем да издържи 3-4години. Още нещо много важно хлориращите таблетки в никакъв случай не ги оставяй в басейна да се разтварят сами защото повреждат дъното за целта най-добре слижи един буркан и в него пусни таблетките. С две думи взимай не се чуди голям кеф си е.
null - специалист
Аз таблетката я счупих на 3-4 парченца (защото е голяма - 200гр) и по съвет на момчето в магазина на Нола7 я пуснах в помпата.
ZMeyGorianin - майстор
Имам същия басейн като от снимката с помпа, покривало и т.н. Взех го от Практикер на промоция есента за 100 лв. Размери 366/71 см. Голям кеф е, но изкара точно две седмици- цепна се по шева вертикално Не съм го връщал, защото съм далече от магазина, но като им обясних повредата ми отказаха гаранция- бил съм го препълнил. Знае ли някой как мога да го залепя ефективно.
  • 1
  • 2

Тема "Наземен басейн от фирмата Intex" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: