• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Здравейте имам малко място към манастира на село Герман и ми се иска да си направя едно бунгало или дървена къщичка към 8квадрата. Мисля конструкцията да е изцяло от дърво долу ще лея плоча! Дали ще е добре от вън да е с шперплат в смисал стена да си е с дървена конструкция греда през 50см и една напречна по вертикал но от вън да е с цял лист шперплат и може би после да го намажа с някакъв защитен лак или нещо подобно какво бихте ме посъветвали ?

Благодаря предварително!!!
Duke_BG - специалист
а какво би се получило ако я облепиш с влагоустойчив гипскартон + минерална мазилка ?
Ами не знам колко пари е метъра и каде да го закупя! Гипсокартон ми звучи малко паянтово в смисал че е лесно разрушим и по става за от вътре ! Ако сложа листове шперлплат и го лакирам ми се струва по здраво за външна стена ! Не съм специалист за това питам тук ! Мерси за съвета!
Emerald - модератор
Разбира се че не е за фасада гипсокартона. Облепи я като американска къща- със сайдинг. Лесно се полага, тук е евтин, не знам при вас.

Изображение
adonis - специалист
Emerald написа:
Разбира се че не е за фасада гипсокартона. Облепи я като американска къща- със сайдинг. Лесно се полага, тук е евтин, не знам при вас.

Изображение
Цени??
Бунгалото ми е готово направих го! ето две снимки от вътре и от вън ! Не е съвсем готово де, остава само да изолирам със стереопор,няколко довършителни дъски и обзавеждане!

Прикачен файл

HPIM1958a.JPG
HPIM1958a.JPG (77.55 KиБ) Видяна 23693 пъти
има още за доизпипване като визия

Прикачен файл

HPIM1965б.JPG
HPIM1965б.JPG (89.12 KиБ) Видяна 23691 пъти
Emerald - модератор
Добре е. Браво!

Много е малко това бунгало. За какво ще го използваш? Почти като тоалетна. :lol: И за прозорец само това мъничкото ли?

За цената на сайдинга, не знам adonis
- провери си по българските фирми (задай като начало търсене в гугъла). Подозирам че може да са му лепнали доста солена цена за България. :?
masteradmin - майстор
Виж началото на гелерията със сглобяемите къщи може да ти хрумне някоя идея:
галерия къщи
adonis - специалист
малко е бунгалото, но побира един матрак (в случай, че се наложи)... и за студените дни печка "циганска любов" :wink: :idea:
  • 1
  • 2

Тема "Дървена къща ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: