• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Здравейте,от вчера съм горд собственик на имота от снимките.Както виждате има доста работа да се свърши..Мисля че ще се справя сам с повечето неща.Естествено ще правя снимки за всеки етап. Това е за сега :)
ИзображениеИзображениеИзображение
drtsarev - напреднал
Борисов, ако това 84 след името ти е набора, мойте поздравления. До преди години всички се опитваха да избягат от селския си край и природа, и да се набутат по панелните затвори, май от скоро тенденцията се променя.
Аз съм на 29г, скоро си купихме кирпичена къщичка в Пловдивско село. Мечтая да избягам от града.

Готина е вилата, чака те работа.
Успех!
Да,84 набор съм.Ами какво да ти кажа-в момента живея в нов апартамент на 10мин пеша от пъпа на Варна,но не ми понася...Цял живот съм живял в къща,и просто реших че и занапред искам да е така. :wink:
Калфата - помощник
Да ти е честита, и аз ще избегам от града, моето е до Осеново, Варна е ужас особенно през лятото е :flucht:
Последна промяна от Калфата на вт апр 28, 2009 6:35 pm, променено общо 1 път.
NRG7 - специалист
borisov84, честито ! С здраве да майсторите и ползвате това местенце. :)
EDI - майстор
Браво, много хубаво може да стане.И на мен ми е писнало от града, макар да живея в къща, далеч от централната шумотевица.Сега оправям вилата в близко село /на 7-8 километра от Ямбол/ и като я оправя след N на брой години/щото я оправям сам :-D /, и дойде време за пенсия :lol: местя си се там.
perko - специалист
Честито :prost: Хубаво си е къщето, малко да се постегне и ще е чудно
Благодаря за добрите думи.И така тази седмица ако не вали смятам да позакърпя оградата със стоманена тел където е нужно и да засадя грамофончета и други увивни растения покрай нея.Дано да имам късмет с времето,че го дават дъждовно...а се събират доста почивни дни и ми се щеше да посвърша това-онова...
romanpm - майстор
Браво , всеки кът облагороден по някакъв начин създава радост в душата на всекиго! :2thumbs: :klatsch:
pipbel - майстор
Борисов - радвам се на мъдрото ти решение и те поздравявам.
Кефя се на такива като тебе дето разбиват общото ми впечатление за най-новото поколение като доста калпазанско.
Успех в начинанието. Тука можеш да намериш много идеи и насоки.
И пускай снимки.
  • 1
  • 2

Тема "Моята вила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: