• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.

къде прекарвате почивните дни?

Анкетата завърши на пон окт 26, 2009 1:43 pm

24%
в панелката
11
76%
на вилата
35

Общо гласове: 46

siskory - специалист
От скоро съм собственик на 1,2дка място с лозови насъждения и няколко дръвчета, мястото е мн хубаво не мн далеч от града а има и кладенецл има малка едностайна постройка от 10кв която има нужда от ремонт. Та в тази площ от 10 кв трябва да се съберат кухненски шкафчета мифка печка легло маса и столове , няма да живея в постройката постоянно, а ще ходя само през почивните дни та искам да имам и място на което да си починал Ако някой има идей как да осъществя идеята си ще съм му благодарен ако я сподели :-D .Скоро ще постна снимкил да видите за какво става на въпрос.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ами ... :) честито!
Кухнята ти, предлагам да е един долап, печка мини някаква, мивка и маса... тип "лятна кухня". Отвън, до едната стена, на сянка, под навес... евентуално да изградиш една малка стеничка да затвори ъгъл.
За вътре, ми зависи колко си висок и сам ли ще полягваш, мисля.
Та ще почакам подробностите.
siskory - специалист
мерси за бързия отговор че няма да полягвам сам няма, взех двойно легло. идеята за навеса я обмислих и аз и смятам да я изпълня.идеята ти за кухнята обаче не я разбрах. аз мислех на едната стена (на която в момента е мивката) да сложа от тези по евтините модулни шкафчета горни дални плот и евентуално витринка. стената е 2,40 така че смятам ще се съберат най важните неща за кухня
siskory - специалист
стените мисла да са с дървена ламперия а пода ламинат. Тавана обаче ми е голям кахър мн грозно замазан мн грозно та мислех си дали да не го направя и него с лампелия и лунил а на двора какви неща му мисля но това по нататък.
Neno Er - специалист
siskory написа:
... Тавана обаче ми е голям кахър мн грозно замазан ...
Най-лесно го "обличаш" с гипсокартон, ако е задоволително равен.
Ако не е, елементарен окачен таван с дървена скара от летви и пак гипсокартон.
Над гипсокартона може да сложиш топлоизолация. А ако имаш намерение и зимата да прекарваш по някой ден и нощ, топлоиолация и на стените. Зад ламперията.
Пропуснах да кажа.
Спорна работа и успех.
siskory - специалист
за съжалене нямам грам опит с гипс картона, затова се спрях на ламперията тъй като с нея имам малко опит и мисля че става добре а и смятам че с ламперията става по уютно мерси за идеята с изолацията ще я обмисла. благодаря ти за отговора
Neno Er - специалист
siskory написа:
за съжалене нямам грам опит с гипс картона, затова се спрях на ламперията тъй като с нея имам малко опит и мисля че става добре а и смятам че с ламперията става по уютно мерси за идеята с изолацията ще я обмисла. благодаря ти за отговора
Не трябва само ядене, трябва и четене.
Ето тук.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=145
И аз никога не бях го правил, но с него си изправих тавана на банята.
Понеже нямах помощник, разрязах гипсокартона на четири почти равни части, направих дървена скара от летви, монтирах я водоравно към тавана с дистанционни Г-образни планки от шина и дюбели. След това гипсокартона към рамката с види, едни черни, специални за картона.
Абе прехвалените майстори да не са по-умни от нас. Просто имат опит.
siskory - специалист
мн ти благодаря за ценното инфо :-D

=============================

ако някой друг мойе да даде др идеи 6те сам му благодарен мн

=============================
Ако искаш да добавиш мнение към твой последен
пост, ползвай бутона
Изображение
модератор
parvev - специалист
е добре де анкета, само панелки и вили ли има?Аз ги прекарвам на село
siskory - специалист
извинявам се но сега май не може да се редактира за в бъдеще ще слагам повече възможни отговори просто съм нов а анкетата я пуснах ей така :)
===============================================
искам да попитам знае ли някой някакви ориентировъчни цени на дървената ламперия предварително благодаря
  • 1
  • 2

Тема "ВИЛАТА ако може така да се нарече" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: