Всички въпроси за вилата.
burzan - напреднал
Колеги, планирам да копая септична яма на вилата в скалиста почва, а тази машинка няма специфицирана сила на удара и други детайли, ама ме привлича страстно със ниската си цена- някой работил ли е с нея и има ли отзиви за функционирането му? Дали има ресурс да пребори ямата или си е демо модел? Благодаря за отзивите ако има такива!
Последна промяна от burzan на съб окт 17, 2009 10:36 pm, променено общо 1 път.
stanetzz - специалист
С тази цена е за продаване, не за ползване. Според мен.
По- добре си вземи нещо истинско под наем.
маречков - специалист
Аз си купих такъв "демо" къртач и съм доволен. С 3 дена работа си изби парите за наем, депозит и другите разправии не ги слагам в тая сметка. Активна работа на моя до сега е около месец (ежедневно) и си е ок, лошото е, че не мога да хвана някой дето да работи повече от 3 дена с него :lol: щото после подскача още толкова, жена му е най-доволна :lol: . Майтапа на страна, аз съм към 70кг. и не мога да работя с него, просто ме подмята на където то си иска.
burzan - напреднал
Mаречков, благодаря за отзива...много ми хареса...Бях ги приготвил парите, ама размислих и сега ще накарам жената да прочете твоя коментар- дано да захапе и тя да го плати тоя къртач :)
Между другото пневматичен или хидравличен е инструмента и има ли пробка за пълнене?

Тема "Скален Къртач 1500W FAIRLINE-300лева-върши ли работа?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: