Всички въпроси за вилата.
gkaraivanov - специалист
Първо искам да се извиня,защото дублирам темата,но мисля че грешката е моя трябваше да я пусна тук!
Това е новата ми зидана камина.Харесва ли ви кривия комин но ще викам майстор да го изправя!
Та сега комина е по тухли с драскана мазилка!Питането ми е:
Мога ли в/у самата мазилка да налепя камък с правилна форма с огнеопорен теракол или трябва да изстържа мазилката до тухлата?
Страх ме е да не се отлепи камъка?

Прикачен файл

photo_0030_123.JPG
photo_0030_123.JPG (43.7 KиБ) Видяна 3814 пъти
maykal_85 - помощник
А бе мой човек ти май ништо не четеш а ето прочетиго внимателно и ще разбереш каквото ти е необходимо.....http://www.bgremonti.com/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a
gkaraivanov - специалист
Не мога да разгледам снимките,въпреки че имам регистрация ми дава това! :?:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Transporterr - специалист
първоначално камък в/у декоративна мазилк не е добра идея.Трябва да я свалиш за да "хване" по добре .Другата не добра идея която виждам е да ползваш "огнеупорен теракол" , не е добро лепило за друго освен за огнище,а пък и там дето си белязал няма да се нагрява (почти).Ползваш лепила с означение "флекс" и вероятно всичко ще е наред.
Напоследък лепилата на една известна фирма започваща с "Бо" и завършваща с "ро" са се изментили, но да се надяваме че ще се подобрят скоро..
gkaraivanov - специалист
Не съм сигурун за теракола,мисля че не е така,там температурата си е бая висока нали е комин!

Тема "Помощ за камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: