• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
iveliks - специалист
Това са снимки на барбекюто което направихме като идея беше да е навес с камина и пещ за лятото да има къде да седиме в горещите вечери но в последствие решихме да сложиме дограма за да може да се ползва дори и когато е хладно .Предимството на плъзгащите се врати е че лятото се събират една зад друга до стената и отнова е отворени .Сега тази пролет мисля пак да доправя и озеленяването като искам в ъгъла да направя воден ефект като водопад и трябва да изидам стената с мазилка с камани за да стане като другата .Още умувам на концепцията с водата така ,че съм отворен за идеи и съвети .Незна защо снимките се объркаха в последоватолноста си.

Прикачен файл

1.JPG
това е в началото
1.JPG (54.12 KиБ) Видяна 6682 пъти

Прикачен файл

2.JPG
първата година
2.JPG (148.77 KиБ) Видяна 6682 пъти

Прикачен файл

4.JPG
след затварянето с дограмата
4.JPG (133.92 KиБ) Видяна 6682 пъти

Прикачен файл

3.JPG
първата година
3.JPG (155.11 KиБ) Видяна 6682 пъти

Прикачен файл

5.JPG
сега есента така остана
5.JPG (153.51 KиБ) Видяна 6682 пъти
iveliks - специалист
Ех как я чакам тази зеленина ,но остава малко от зимата :)

Прикачен файл

8.jpg
8.jpg (50.59 KиБ) Видяна 6669 пъти

Прикачен файл

9.JPG
9.JPG (143.86 KиБ) Видяна 6669 пъти

Прикачен файл

7.JPG
7.JPG (147.57 KиБ) Видяна 6669 пъти
merakliq - специалист
Местенцето е станало страхотно!!!! Колко ти струваше плъзгащата дограма? Ако искаш на ЛС
pavkatay - майстор
нямам за цел да те дразня, но така мисля, че е по-добре. това съм го правил аз ( плъзгането, де). а ако не са ти предложли този вариант значи, че тези хора са скарани с естетиката (или елементарно незнание). аз лично не бих съсипал красивата дървена беседка (макар и да си е собственост на клиента) с бяла дограма :wink:

Прикачен файл

23.jpg
23.jpg (85.07 KиБ) Видяна 6493 пъти

Прикачен файл

29.jpg
29.jpg (83.79 KиБ) Видяна 6493 пъти

Прикачен файл

32.jpg
32.jpg (89.96 KиБ) Видяна 6493 пъти
iveliks - специалист
Е наистина това си е друго нещо говоря само за цвета на дограмата а пък и нашата не е бяла а е крем за да сме точни но да ти кажа ,че ценово беше по изгодно а пък това е все пак нещо което не беше нужно де а най-скъпият въриянт.Разликата е очевидна но и офертата за цена беше доста различна този вариянт излезе около 2800 лв .мисла а другото беше доста повече в момента не се сещам.
iveliks - специалист
искам да питам едната врата трудно се плъзга ,свалих я и едната ролка нещо ми се видя износена или незнам и си мисля от къде мога да купя нови и да си ги сменя и какви рискове крие това като го правя сам
BREAKER - специалист
iveliks написа:
искам да питам едната врата трудно се плъзга ,свалих я и едната ролка нещо ми се видя износена или незнам и си мисля от къде мога да купя нови и да си ги сменя и какви рискове крие това като го правя сам
Може да е само за регулировка. :?
skrijo - специалист
iveliks написа:
Оттам откъдето си купил вратата пита ли :?
pavkatay - майстор
2800 за тази дограма са твърде много. дай боже такива клиенти и по нашия край :-D . това , което виждаш съм го направил за по-малко от 2000 лв.( на приятел). и то не е дърво както мислят някои а алуминии, който е обработен по специален начин при висока температура. а иначе технологията е същата - остъклил съм съществуваща беседка с плъзгане.
iveliks - специалист
Колега тези пари са дадени преди доста години 2006г.когато това струваше доста .Ада кажа че и фирмата я няма вече така че няма кого да питам.Такаче ако може за съвет как да я оправя Благодаря .
  • 1
  • 2

Тема "Промяната на барбекюто продължава......." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: