Всички въпроси за вилата.
сакъзче - специалист
Здравейте на всички!
Пиша Ви с огормна надежда да ми дадете акъл как да си направя външна тенис маса. Моля , ако има някои опит да сподели, цените са непосилни - около 750-800 лева за най евтината външна тенис маса. Благодаря Ви за Вниманието.
Spokoiniq - майстор
Е точно тука идва един кофражен шперплат, грунд, боя и крака някакви(няма да го сгъваш всеки ден, я) и готово.По-добър материал за тия пари за маса няма.
torbalan - Дървен философ
когато бях ученик между блоковете в квартала направиха едни от железобетон... дебели бяха около 5 до 7 см. отгоре бяха идеално изгладени и боядисани със зелена блажна боя...

със сигурност не са върха, но пък с другите хлапета от квартала играехме редовно...

мисля, че до ден днешен си седят здрави...
сакъзче - специалист
torbalan написа:
когато бях ученик между блоковете в квартала направиха едни от железобетон... дебели бяха около 5 до 7 см. отгоре бяха идеално изгладени и боядисани със зелена блажна боя...

със сигурност не са върха, но пък с другите хлапета от квартала играехме редовно...

мисля, че до ден днешен си седят здрави...
Идеално звучи, а къде могада купя такъв железобетон?
дълбоко се съмнявам да намериш такова нещо да се продава...

по-скоро купуваш цимент, пясък, арматура и събираш приятели...

2.1.1 Горната повърхност на масата, наречена "игрална повърхност" трябва да бъде правоъгълна, с дължина 2.74м и ширина 1,525м, разстоянието от пода до равнината, в която лежи игралната повърхност, трябва да е 76см.

шперплата е 1.22х2.44 иначе и на мен първата ми идея беше за кофражен шперплат :-)
Последна промяна от torbalan на нед ное 22, 2009 8:15 pm, променено общо 2 пъти.
сакъзче - специалист
Spokoiniq написа:
Е точно тука идва един кофражен шперплат, грунд, боя и крака някакви(няма да го сгъваш всеки ден, я) и готово.По-добър материал за тия пари за маса няма.
Кофражен шперплат? Колко е устойчив на дъжд и сняг?
колкото всяко друго дърво...
ако е добре лакиран - ще държи известно време...
сакъзче - специалист
torbalan написа:
дълбоко се съмнявам да намериш такова нещо да се продава...

по-скоро купуваш бетон, пясък, арматура и събираш приятели...

2.1.1 Горната повърхност на масата, наречена "игрална повърхност" трябва да бъде правоъгълна, с дължина 2.74м и ширина 1,525м, разстоянието от пода до равнината, в която лежи игралната повърхност, трябва да е 76см.

шперплата е 1.22х2.44 иначе и на мен първата ми идея беше за кофражен шперплат :-)
Искате да кажете да излея плоча?
да, това искам да кажа...

може ли на "Ти"?))
Spokoiniq - майстор
височина 76 см
широчина 152.5см
дължина 274см
височина на мрежата 15.25 см

Мдааа...стандарта е тва.Идеи?

Тема "Моля Ви помагайте...външна тенис маса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: