Здравейте,
напрвих белята да си купя вила . Не е кой знае какво самата сграда е сглобяемо бунгало като на пионерските лагери от дърво изолация и талашит законно е защото в общината и на скицата се води полумасивна жилишна сграда за което е и моя въпрос. Какво означава това, до каква степен мога да го ъпрейдна законно без проекти и решения за ново стрителство? Като на пример изидване на тухлени стени евентуално плоча може или не и от сорта. Тоест до къде са ми възможностите (като права не финасовите разбира се
 . Не е кой знае какво самата сграда е сглобяемо бунгало като на пионерските лагери от дърво изолация и талашит законно е защото в общината и на скицата се води полумасивна жилишна сграда за което е и моя въпрос. Какво означава това, до каква степен мога да го ъпрейдна законно без проекти и решения за ново стрителство? Като на пример изидване на тухлени стени евентуално плоча може или не и от сорта. Тоест до къде са ми възможностите (като права не финасовите разбира се  )
 )
Благодаря

напрвих белята да си купя вила
 . Не е кой знае какво самата сграда е сглобяемо бунгало като на пионерските лагери от дърво изолация и талашит законно е защото в общината и на скицата се води полумасивна жилишна сграда за което е и моя въпрос. Какво означава това, до каква степен мога да го ъпрейдна законно без проекти и решения за ново стрителство? Като на пример изидване на тухлени стени евентуално плоча може или не и от сорта. Тоест до къде са ми възможностите (като права не финасовите разбира се
 . Не е кой знае какво самата сграда е сглобяемо бунгало като на пионерските лагери от дърво изолация и талашит законно е защото в общината и на скицата се води полумасивна жилишна сграда за което е и моя въпрос. Какво означава това, до каква степен мога да го ъпрейдна законно без проекти и решения за ново стрителство? Като на пример изидване на тухлени стени евентуално плоча може или не и от сорта. Тоест до къде са ми възможностите (като права не финасовите разбира се  )
 )Благодаря

така че ако някой има на идея къде другаде може да ги пише
  така че ако някой има на идея къде другаде може да ги пише  да помага.
  да помага.