Всички въпроси за вилата.
Здравейте.

Вилата ми представлява едноетажно бунгало от две стаи изградено преди 20 години от талашитени плоскости. До бунгалото имаме веранда с размери 3 на 5 метра. Стените на бунгалото към верандата също са от плоскости. С времето долната част на плоскостите леко е "бухнала". "Бухналата" част е от пода до 10-15 сантиметра височина. Проблемът е, че плоскостите се овлажняват, разрушават, през тях започват да влизат насекоми. Неприятна история.

Въпросът ми е има ли начин да залепя плочки по дължина на плоскостите и така да спра за още няколко години допълнителното овлажняване и разрушаване на долната им част? Обикновенно CM 11 лепило с малко мрежа дали ще свърши работа или трябва да ползвам нещо различно и можеби по-силно?

Благодаря.
ebahti - майстор
с лепило нема да стане,лепи ги със силикон
complast - специалист
Безир, блажна боя и отгоре силикон.
bou81 - специалист
монтажно лепило и трябва да стане
housedoktor - майстор
И аз съм за монтажно лепило,после фугирай добре и импрегнирай фугите .Правил съм подобно и с накована PVC мрежа и после с еластично лепило.Но по скоро бих сменил разрушените плоскости ,после импрегнант и хидроизолационно покритие по избор
n.nikoloff - специалист
С акрилатно лепило става.

Тема "Въпрос относно плочки върху талашитени плоскости." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: