Миналата година "бихме" сонда. Вода излезе на 8-ия метър и сондаджиите откараха до 10-ия, повече не могло, свличало им. Въпреки опитите ми да я изчистя, водата постоянно излиза мътна. Може да е заради бибото, може заради подпочвените води, кой ли знае! Реших да си направя кладенец на същото място, поне видяхме, че там има вода. Намерих няколко човека, които се занимават с машинна направа на кладенци. Водих ги едните вкъщи и казаха, че трябвало да се копае с корона на Ф400, защото имало камъчета в почвата и другата им кофа Ф1000 нямало да може да изкопае. Питането ми е такова: Ф400 няма ли да ми е малко, като се има предвид, че предишните копаха със Ф115?! Няма ли пак да е мътна водата? И какво, аджеба, да правя? Защото веднъж плащах на едните, сега като платя и на тия и нищо не стане, едва ли ще имам трети вариант, а и пари за повече експерименти.
П.С. Става дума за селце на 30 км северно от София, в което авариите, по стария ТКЗСарски, водопровод са чести и сега пак сме без вода.
П.С. Става дума за селце на 30 км северно от София, в което авариите, по стария ТКЗСарски, водопровод са чести и сега пак сме без вода.