Всички въпроси за вилата.
Borizanov - специалист
Четох темите за басейните но там не намирам отговор на въпроса ми - с какво да шпакловам отвътре стените на басейнче 2500/2000/1000 което е направено от стоманобетон но пропуска вода. Иска ми се да му направя някаква шпакловка на стените и пода за да зържи водата. Облицоване с плочки не е вариант, тъй като няма да го ползвам за басейн.
Благодаря предварително за съветите ви!!

П.П. Забравих най-важното - търси те се нещо в стил бюджетно решение и/или направи сам....
Армагедон - специалист
Колега според мен темата ти е за хидроизолациите, там има представител на ..... който любезно отговаря на зададените му въпроси :idea:
Transporterr - специалист
циментова или "тераколена" шпакловка със или без мрежа.После еластична хидро изолация
Изображение

Uploaded with ImageShack.us

Така е моят и мисля че е доста добре :)
Borizanov - специалист
Знам, че има много готови решения. Но са солени, поне за мен- казаха ми за нещо от сорта на 200-300 лв само за материала. А аз ако имам излишни пари що да не си наема фирма направо да го направи. Ама уви...

Четох някъде, че добре ставало с цимент и пепел, но в каква пропорция и каква да е пепелта? Питането ми беше за нещо подобно, най-вече евтино, дори и не чак толкова качествено.
Transporterr - специалист
е от това което казах по ефтино незнам какво може да е ..
Илиян Илиев™ - майстор
Щом не те интересува качеството по-добре не шпакловай и не изолирай изобщо. Така ще ти излезе още по-ефтино.

Освен това едва ли ще изпуска повече вода отколкото ако минеш с някакъв ефтин бъркоч със съмнителни хидроизолационни качества.

Тема "Каква шпакловка за малък басейн?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: