• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
NeoBoss - специалист
много хора от тук имат такива басейни от тези с надуваеми обръч къде ги продават в метро. Та моя такъв издиша и трябва да го помпам постоянно , на око с ръка го огледах целия но невидях от къде издиша , поливах го с вода пак нестава. явно дупката е много малка.
Някой можели да даде съвет как да намеря и да го залепя.
sspoko - специалист
И аз се боря с подобен проблем при една надуваема спалня вече 4 месеца без особен успех така че ще се радвам на всяка идея.
inspo - майстор
Само с вода не става . Направи си разтвор с веро(фея,медикс за съдове) и вода, който да прави хубава пяна и разнасяй пяната по повърхноста с гъбичка. Където има дупка пяната ще започне да прави мехурчета :-D
Така се изпробват и АГУ за течове на газ.
NeoBoss - специалист
и веро слагах и настърган сапун , после и прах за пране и течен сапун абе кво ли не стана ебати пенливия буламача ама нестава , пробвах на една топка надуваема на която умишлено направих дупка, ми трябва да знаеш къде зада тръкнеш така че да стане мехур... демек ще е чиста случайност на басейна.
АГУто е под бая голяма налягане ако не ме лъже , в басейна сигурно няма 0,2 атмосфери бе :)
schuldiner - майстор
И аз така с една надуваема лодка - чувам че бълбука някъде под дъното, но като я обърна, не мога да намеря дупката. Накрая вкъщи я напълних с вода както е с дъното нагоре, подсуших я, после натиснах и се намери църкалото. А поне няколко пъти преди това съм минал отгоре му с пяната, но не се издаде...
ArturDent - Почти Безобиден
Нали има едни спрейове за спукани гуми.
Дали ако пръснеш с него в басейна няма да ти се реши проблема?
NeoBoss - специалист
за пълни път чувам за таквиа шпрейове , къде се продават ?

аз намерих от един комшия детски басей горе долу 60 на 60 на 50 дълбок, надух го и двамата с бащами го офъртяхме обръчма в него , да намерих 2 дупки .. сега ги залепих утре акто го надуя ще видя дали съм си решил проблема. но тоя шрей бая ядове щеше да ми спести :)
ArturDent - Почти Безобиден
Внимателно:
Аз питах дали няма да работи за басейни. За автомобилни гуми работи, ама за басейни - не знам. Може да е нещо с вулканизация свързано?

Иначе спрея си го купих от някой от хипермаркетите Метро, Практикер...
Когато спукаш гума - пръскаш през вентила и уж оправя работата.

П.П. Не се пише Шпрей, а Спрей...
NeoBoss - специалист
ахахх аз съм го написал шрей ахха ;)

:lol: тва от :partyman:

значи той е за лепене не за откриване , предполагам няма да работи пак поради малкото налягане във надуваемите неща :)

иначе за течове по тръби най лесно се проверява като се създаде вакум в тях и се полеят с вода веднага си личи къде се засмуква ;) ама и тва не става при винилките
sspoko - специалист
Този спреи не е ли нещо като монтажната пяна и ако е така как ще се изчисти после?
  • 1
  • 2

Тема "Откриване на дупки във надуваем басейн ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: