Всички въпроси за вилата.
vaseto89 - специалист
Здравейте колеги :)
Решил съм идното лято да си правя басейн на вилата :)
Интересува ме горе-долу около колко пари ще ми излезе помпи,филтри и тн.(цялото оборудване)?
Басейна ще се пълни с речна вода да уточна :)
Басейна сам ще си го изработя като мисля да е вкопан в земята....интересува ме след като отлея с цимент желаната форма на басейна върху цимента направо се лепят плочките за басейн или се нанасят някакви неща между полчките и бетоновата отливка през който не преминава водата :)
Приемам всякакви идей и съвети :)
stiv1961 - майстор
Здрасти.Хубаво начинание.Виж по-надолу моята тема за басейн-до 4-та стр.снимките незнайно как са изчезнали,но след това има.Започнат е на 23.04 и напълнен на 03.08 2010 г.Излезе около 5000 лв.След бетона е хубаво да направиш една гладка шпакловка и след това хидроизолация.Има сега всякакви-аз ползвах ,,Акрофлекс".Чак тогава плочки.Аз си го направих сам-никакви майстори,само приятели,синковците и най-главния от всички-сестра ми.Тя беше инвеститор.Ако има нещо по- конкретно-питай,ще ти отговоря.Не искам да обиждам майсторите в тази област,но те пишат когато направиш някоя грешка,но всичко е поправимо.Трябва ти само ентусиазъм.Аз към края се бях отчаял,но като се потопих за пръв път в басейна ми олекна.

Тема "Въпрос относно басейн ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: