Здравейте майстори,от много време съм решил и аз да дам своя принос за семейната ни вила!
Та имаме BBQ кът голям около 3,20/5,20-правоъгълник с лек трапецовиден намек
В единия ъгъл е недовършената камина(барбикю),която трябва само да се облицова,но това е друга тема!
Основната ми идея за навеса е да бъде с с едноскатен покрив с наклон,ще представлява правоъгълник със скосения в единия край,височината мисля в най-ниската страна да е 2 м!
Въпросите ми са(понеже ми е за пръв път):
-какви греди да ползвам (размер-100/100 ли 80/80 ли...) какви дъски за покрива
-колко см да бъде денивелацията зада се отича както трябва
- как да свързвам гредите и по-точно има ли някаква особеност при свързването на хоризонталната челна греда с наклонените греди на покрива!
- как най-лесно да взема нивото,като се има предвид,че земята не е равна(ще се прави плочник,ама по-нататък)
Ами това се сещам за сега!Благодаря ви предварително!
Та имаме BBQ кът голям около 3,20/5,20-правоъгълник с лек трапецовиден намек

В единия ъгъл е недовършената камина(барбикю),която трябва само да се облицова,но това е друга тема!
Основната ми идея за навеса е да бъде с с едноскатен покрив с наклон,ще представлява правоъгълник със скосения в единия край,височината мисля в най-ниската страна да е 2 м!
Въпросите ми са(понеже ми е за пръв път):
-какви греди да ползвам (размер-100/100 ли 80/80 ли...) какви дъски за покрива
-колко см да бъде денивелацията зада се отича както трябва
- как да свързвам гредите и по-точно има ли някаква особеност при свързването на хоризонталната челна греда с наклонените греди на покрива!
- как най-лесно да взема нивото,като се има предвид,че земята не е равна(ще се прави плочник,ама по-нататък)
Ами това се сещам за сега!Благодаря ви предварително!