• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
djinko - напреднал
Здравейте колеги,
решил съм да си закупя моторна коса, колебая се при своя избор, между тези два модела :

http://www.argo-market.com/ViewProduct.aspx?id=750

Моторна коса/храсторез STIHL FS 87 4-MIX (Съжелявам, че не мога да качя модела на щил като линк)

Дайте съвет моля, кой модел е по добър, и споделете своя опит ако някой е ползвал тези модели, предимства и недостатъци .
Ще съм благодарен на всеки за мнението и помощта.
Косата няма да се използва за професионални цели.
Последна промяна от djinko на чет май 20, 2010 1:03 am, променено общо 1 път.
FMaster - специалист
След корекцията на въпроса в темата, поста ми е безполезен и не по темата :wink: ... за т'ва му бия парцала .. :-D от техника не разбирам в тънкости :cool:
Последна промяна от FMaster на чет май 20, 2010 1:08 am, променено общо 2 пъти.
NeoBoss - специалист
не виждам кой модел на викинг си харесал
djinko - напреднал
Втория модел е -- Моторна коса/храсторез STIHL FS 87 4-MIX
NeoBoss - специалист
а защо не таква на колеца, или ти трябва да косиш висока трева

иначе аз съм за викинг ползвам таква (електрическа тип количка) и съм много доволен
djinko - напреднал
Нямам време да поддържам част от градината, и за това се налага понякога да кося и висока трева.
djinko - напреднал
КОЛЕГИ, НИКОЙ ЛИ НЯМА МНЕНИЕ ???
viking - напреднал
ползвам два модела на викинг(щил) едното е тип количка електрическа а другото е ел.тример.Първо беше тримера после ми доиде уморително с него и взех и другата оправям около 1 дк. място ,първо само с тримера сега го ползвам само за наклона.мн са добри използвам ги без милост и не са вдали за 2-3 години.сега се замислям и за моторна с по гол диаметър на косене. предполагам че и другите ще ти върщат работа с малко късмет ,но щил са по надежни.
mitko64 - майстор
Интересува ме конкретно модела храсторез на Shtihl FS 350. Дават го, че е комплектован с плосък нож за косене на гъсталак, а дали може да му се монтират глава за косене с корди или циркулярен диск за храсти?
  • 1
  • 2

Тема "МОЛЯ ЗА ПОМОЩ И СЪВЕТ - МОТОРНА КОСА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: