• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
bonchesto - помощник
Виждам че има доста хора които си правят барбекю в вилите или в домовете, а защо не и в между блоковите пространства. Поради тази причина намерех една снимка на едни аксесоари за барбекю и реших да ви я постна. Снимката е малко не ястна но кадето няма размери трябва само да си ги иизмисляте за което предварително се извинявам :| Но да се надявам сам ви помогнал с нещо за по доброто прекарване през лятото на домашното барбекю ;)

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (44.92 KиБ) Видяна 5256 пъти
jakuzi - специалист
Ааа за мЯсото да помогнеш ??
Майтап разбира се :) добра е снимката и се разбира всичко.
bulhomes2 - майстор
Онзи ден набързо си спретнах куки от две бигли, с които да вдигна и поместя горещата скара, за да разбъркам жаравата и да им сложа още въглища.

ПП. Някой може ли да ми направи разбор на изречението....
ZEDYCUS - майстор
Саморъчно направена лопатка, огрибка му викат по нашия край. :-D Много ми пареше като обръщам пържолите и я направих около 60 сантиметра. Лопатката е от 2мм неръждавейка и букова дръжка.

Прикачен файл

DSC02412.JPG
filmatoplo - майстор
Устройството което ще обръща мръвки ,не трябва ли да бъде тип -щипка. :? :)
EDI - майстор
Аз ползвам една голяма дървена щипка, към 50 см от КАУФЛАНД за 2 лева и една малка към 30 см пак от там, за 1,50 лева. :-D
filmatoplo - майстор
Така-така , да останат пари за бира :-D :drinkers:
ZEDYCUS - майстор
filmatoplo
Устройството което ще обръща мръвки ,не трябва ли да бъде тип -щипка
Трябва де, ма тая огрибка е универсална- става и за пържоли, става и за кулаци (катми им викат по Пловдив) Ако работя с щипци ще трябва да ги направя 60 сантиметра, като се нагреят тухлите в барбекюто не може да бръкнеш. А аз пека основно на тикла(сач) :-D

Прикачен файл

DSC02413.JPG
Последна промяна от ZEDYCUS на чет юли 14, 2011 7:39 pm, променено общо 1 път.
iva6ki - специалист
Подобни гледки пълнят душата :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Не само душата :razz:
  • 1
  • 2

Тема "Аксесоари за Барбекю" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: