Всички въпроси за вилата.
krasimir.iankow - напреднал
Здравейте!Предстои ми да направя козирка на входа на вилата. Самият вход е от вратопрозорец с размер 2750 /2600мм Имам нещо в предвид като модел за козирка, но предпочитам да чуя и вашето мнение и идеи. Козирката трябва да покрива целия вратопрозорец и да отстои напред на 1300мм. Очаквам Ви и предварително Ви благодаря!
isko6p - специалист
качи някоя снимка да видим разположението #-o
valpen - напреднал
Здравейте,
прилагам скицата, по която аз си правя козирката на входната врата. Основните греди са квадрат със страна 8 см., а тези на които ще се кове ламперията са квадрат със страна 6 см. Напречните и подпорните греди са захванати с винтове за дърво 12 см. и подсилени с планки от кована шина 3 см. Вертикалните греди стъпват на квадратни пети от кована шина. Снимми на елементите ще мога да приложа около 24.05., тъй като чак тогава ще пътувам до вилата.
Поздрави и успех в начинанието.
Прикачен файл:
Wood roof-001.jpg
andon1980 - специалист
krasimir.iankow написа:
Здравейте!Предстои ми да направя козирка на входа на вилата. Самият вход е от вратопрозорец с размер 2750 /2600мм Имам нещо в предвид като модел за козирка, но предпочитам да чуя и вашето мнение и идеи. Козирката трябва да покрива целия вратопрозорец и да отстои напред на 1300мм. Очаквам Ви и предварително Ви благодаря!

Прикачен файл

ygj.jpg

Прикачен файл

DSC55657.jpg
DSC55657.jpg (45.31 KиБ) Видяна 5521 пъти

Прикачен файл

ipm 001-1.jpg

Тема "Козирка на входна врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: