Еееееее добре зарибихте ме - по-точно заразихте ме - а може би най-точно заезерихте ме.
Знам, че след този пост ще има
от жена ми а пък аз
НО пък после ще има
и
покрай новото езеро.
Ситуация "А"
Имаме Гьол - отстрани камъни, отдолу е послан с камъни а водата извира отдолу. Както виждате в него си имам водорасли и застояла вода. Това което не виждате е че има и една таранка и две мисля мрени (останалите три ги утрепах докато чистих тинята преди месец
- мир на праха им или там на каквото стават във вечните рибни полета). Разбира се - чистя го
- добре де обирам водораслите отгоре и после с една малка помпичка изкарвам водата от гола и поливам градината с нея. До вечерта пак е пълен и така.
Добре ама
гявола ме ръчка да го ева. Вика ми глей хората к'ви хубавини са направили а пък ти нищо да те ева. Ама викам то добре тая работа ама като се не сещам какво да правя та той ме кара всъщност да ви питам. И аз питам - какво да правя
Моля дайте идеи как да облагородя това място с ограничен бюджет и не много технически умения (ето още малко от контекста) и и Това до гьола е една джанка, която беше хванала въшки - решение за отърваване от лисни въшки - отрязах я цялата (останаха два кютука)
И тя взе, че покара нови клони от остатъците
- ПРОЗРЕНИЕ 1 "Животът е вечен" - резултат - РЕШЕНИЕ - щя правя от нея бонзай - ще подрязвам по малко от клоните - 100 години и готово.
Знам, че след този пост ще има

Ситуация "А"
Имаме Гьол - отстрани камъни, отдолу е послан с камъни а водата извира отдолу. Както виждате в него си имам водорасли и застояла вода. Това което не виждате е че има и една таранка и две мисля мрени (останалите три ги утрепах докато чистих тинята преди месец

Добре ама

Моля дайте идеи как да облагородя това място с ограничен бюджет и не много технически умения (ето още малко от контекста) и и Това до гьола е една джанка, която беше хванала въшки - решение за отърваване от лисни въшки - отрязах я цялата (останаха два кютука)