Всички въпроси за вилата.
efendi - специалист
искам съвет за стари тапети, с какво мога да ги замажа? много бледи са вече и на места са окъсани, с какво мога да ги обработя, мислех с латекс,но не ми е по джоба в момента, някаква алтернатива?
pet.kan - специалист
за съжаление най-лесно и евтино е с латекс - евтин пък и на промоция :)
VLADO66 - майстор
Ако не са здраво залепени ще ги свалиш с мечето.
shotik - майстор
Малко е майтапчийско,но залепи стари вестници върху тях,след години ще можеш да четеш какво е било..
Дъщеря ми има познати ,които в тоалетната правят така,но колко е добро ,не мога да кажа,важното е ,че го има.

:? :shock: :-D
efendi - специалист
pet.kan написа:
за съжаление най-лесно и евтино е с латекс - евтин пък и на промоция :)

къде има латекс на промоция колега? те ,че за залепени здраво залепени са.
efendi - специалист
намерих латекс цветен-по избор, като количество е 5 кг. цена 14.80. фирмата производител няма да я коментирам за да не правя реклама, има я във раздела боядисване и декорация, във подобна тема,за човек студент който се чуди дали с вар дали с латекс да маже. е аз реших с латекс. въпроса е ,че първо трябва да ми свалят гипса на дясната ръка,че без нея все едно няма друга. та май ще трябва да отворя нова тема,тъй като почнах малък ремонт на вилата, а това с латекса е за накрая, когато привърша със фибрана и шпакловката, ако не се налага друга тема, кажете ми ?! за да знам къде да качвам снимки. благодаря предварително.

Тема "стари тапети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: