• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
complast - специалист
Колеги имам питане:Каква марка трябва да е бетоновата подложка за да се излее и хване хубаво мозайка.
svetliopi44 - Чирак...
Няма ли да има замазка между тях? Ако я направиш по-дебела мозайката ще спука или трябва да я армираш, но след време ризкуваш да избие ръжда.
IJAN - специалист
Ето тука можеш да видиш как се прави-при мен се направи по тази технология-2 зима не е мръднало.
http://www.youtube.com/watch?v=jUn_v0NFw4g
FMaster - специалист
IJAN написа:
Ето тука можеш да видиш как се прави-при мен се направи по тази технология-2 зима не е мръднало.
http://www.youtube.com/watch?v=jUn_v0NFw4g
:supz: =D> =D>
hidrazin - майстор
Да, бърза и евтина технология - и естествено със съответното качество.
:partyman:
VLADO66 - майстор
Да, технологията е интересна,само че според мен в бетона трябва да има пластификатори и добавка за водоплътност.Също така като гледах клипчетата от тази категория забелязах че се нанася някакво безцветно финишно покритие сигурно пак хидроизолация :?
svetliopi44 - Чирак...
тц, смола е.
бес нея след няколко зими ще метете камъчета. то всъщност това не е мозайка.
IJAN - специалист
Е при мен не е слагано нито смола ,нито добавки за водоплътност-но единственото което съм следил е да се слага достатъчно цимент-то и за това се мете след първата зима-щото не се слага достаточно и качествен цимент.
svetliopi44 - Чирак...
След тази дето идва, ще метеш и камъчета.
IJAN - специалист
След тази зима-а тази ще бъде трета по ред-след като мине обещавам да направя снимки специално за да се убедиш сам.Предполагам правиш връзка с обикновен излят бетон дето дъждовната вода и циклите замръзване ще го съсипят-тогава съм съгласен-но при това покритие и начин на изпълнение го няма този проблем.При това е подложен на натоварване-през него преминават коли-леки и тежки.
  • 1
  • 2

Тема "Каква марка бетон под мозайка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: