Всички въпроси за вилата.
SEV - специалист
Здравейте,
Чудя се дали изобщо да ги фугирам тези камани(имитация на камък)Първо ще е много трудно и ще се напълни релефа с фуга'та,има ли някакъв чалъм.Дали не може да се ползва акрилен силикон,има го в много различни разцветки.Каманите ще са отвън,подложени на метереологични влияния.Благодаря в аванс.

Прикачен файл

IMAG0102.jpg за това иде реч
piron45 - майстор
Добре изглеждат, но нали знаеш като започне зимното пълнене с вода и замръзване какво ще се получи. Силикон не ти препоръчвам, защото после по него се лепи една мръсотия и става ужасен. По добре е с фугопълнител и да го шприцваш с нещо за да не се цапат камъните.
SEV - специалист
Като казваш фугопълнител имаш предвид фугираща смес или ......Идея как да шприцна фугиращата смес във фугите.
VLADO66 - майстор
Може да пробваш с това http://junakastore.com/product/558/pist ... alami.html ,само че трябва да си намериш дюзичка/обикновенно я продават с саламите/
SEV - специалист
Пак не можах да стопля(албански реотан :-D )Такъв пистолет имам,после.....Трябва да напълня някоя найлонка с фугираща смес или се продава на разфасофка тип "салам",ограмотете невежата.
VLADO66 - майстор
Пълниш пликче с фугина и го слагаш внимателно отпред,завиваш с дюзата и фугираш като не натискаш силно,консистенцията си я правиш като силикон.
SEV - специалист
Ще видим какви ще ги "къдрим" утре.
nikogargov - специалист
Аз съм фугирал така но не съм го слагъ в никакво пликче и не с фугин понеже му нямам много доверия на фугина за външни условия. Правил сум го с теракол бял на цвят понеже може да се оцвети в къкъвто цвят го искаш с помоща на оксидна боя :wink:
Стефко - специалист
Най добре си викни някой да ти ги фугира тия камънаци.
VLADO66 - майстор
Предложих с пликче,защото на моя пистолет буталото не уплътнява много добре.

Тема "Фугиране?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: