Всички въпроси за вилата.
ferrari4456 - специалист
Мога ли да бъркам бетон с перфоратор и отпред бъркалка.Перфоратора е син bosch 850W GBH 2-28 DFV.Трябва да разбъркам към 6 колички ,а миналата седмица разбърках само 4 и се размазах ,затова питам.Нямам пари за всякакви други бъркалки и такива ,а питам точно за тази комбинация.Благодаря предварително на всеки отзовал се... :) :)
Гледам с доста слаби бормашини разбъркват мазилки и такива.А и аз ще сложа малка бъркална...
VLADO66 - майстор
Бъркало не можеш ли да си направиш,че ще си трошиш техниката.Бетона има камъни и 2пъти по-голямо обемно тегло.
Стефко - специалист
Не си заслужава по няколко причини. Ще можеш да бъркаш не повече от половин кофа. Не знам как ще уцелиш еднакви пропорции на съставките на бетона при това малко количество. Бетона трябва някъде да се полага. Нямаш ли още двама приятели, и да си го разбъркате на ръка? Или нямаш и пари за бирата?
Чаро - Акълия
Е що да не можеш?! :?

Преди това обче, задължително провери най-близкия сервиз на Бош до теб, работното му време и за колко време ще ти го отремонтират. Евентуално.
stiv1961 - майстор
В неделя аз/ сакат с краката/, жената и двамата синковци за 4 часа забъркахме и настлахме две бъркала бетон/ осем колички смесена маса и две торби цимент/ на ръка. След това изпихме една каса бира / жената изпи една бутилка :-D /
Chefo77 - майстор
Можеш. Ако си мразиш инструмента. Или ако не си давал пари за него :evil:
Ползвай жокер "Помощ от приятел". За една бира с наденички ще свършите чудеса двамата ... или тримата... или ...
hidrazin - майстор
Става и с голям бидон - слагаш всичко по пропорции вътре, затваряш и търкаляш по улицата. Също като бетоновоз.
Ако си малко по-сръчен, вместо да го търкаляш ще го дърпаш с колата.
Между другото и аз имам подобен проблем. В наше село, ако си забравиш мотиката на улицата никой няма да ти я
открадне. Тя мотиката си иска някой да я държи и да бачка с нея. Та ако пробите с бидона са успешни, с радост
ще почерпя опит от теб.
:partyman:
Johny - майстор
hidrazin написа:
В наше село, ако си забравиш мотиката на улицата никой няма да ти я
открадне. Тя мотиката си иска някой да я държи и да бачка с нея.
:partyman:
Eдно циганче донесло открадната мотика, а дъртият циганин го набил.
- Сус бе мискинино - това ни храни! :lol:
Sorry за спама.
ArturDent - Почти Безобиден
- Има фирми които дават строителна техника под наем...
- Можеш да си поръчаш суха смес от цимент и пясък, към която на място да добавяш само вода....
VLADO66 - майстор
Сухата смес е земновлажен бетон.

Тема "Бъркане на цимент с перфоратор..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: