Всички въпроси за вилата.
lupo06 - помощник
Прикачен файл:
DSC01804.jpg Вече и гравирана (голямо млатене падна с чука)
Прикачен файл:
DSC0166.jpg
в профил
DSC0166.jpg (81.39 KиБ) Видяна 9057 пъти
Прикачен файл:
DSC01679.jpg
Прикачен файл:
DSC01665.jpg Вече има къде да си измия ръцете
dadko - майстор
Погледнато отпред- бива, но отстрани , с тази тръба- не изглежда мн. добре. Това, с котела - е идейно, но имай впредвид, че мургавелите ще се угледат у него- и няма много да се задържи в двора. Все пак- не е малко бакър- ще хване крачета. а вариант всяка вечер да си го прибираш...
batkotony - специалист
Добре е станала,но как ще я затвориш отзад?И един съвет-прибирай "мивката",че ако я съгледат мургавелките свършено е с нея.Аз така оставих на двора два котела над чешмата на една кобилица и не изкараха и месец,хем не говоря за вила,а за къща,в която се живее постоянно... :shock:
ПП.Колегата ме е изпреварил... :-D
hidrazin - майстор
От зад най-лесно и готино ще го затвори, ако сложи една огъната мрежа примерно от арматурна мрежа или
нещо подобно и пусне по нея бръшлян. От страни и от зад ще е зелено целогодишно и тръбата няма да се вижда.
Пък и камъка ще се върже с зеленото идеално.
:partyman:
lupo06 - помощник
hidrazin написа:
От зад най-лесно и готино ще го затвори, ако сложи една огъната мрежа примерно от арматурна мрежа или
нещо подобно и пусне по нея бръшлян. От страни и от зад ще е зелено целогодишно и тръбата няма да се вижда.
Пък и камъка ще се върже с зеленото идеално.
На снимката с гравира се вижда че вече съм сложил такава мрежа (рапица), в нея мисля да сложа бели камъни за да скрия тръбата отзад.А идеята с бръшляна също не е лоша.......................относно кражбите никой не е застрахован

П.П ;Тенкю за съветите :)
hidrazin - майстор
Да, сега като се загледах видях мрежата. Все пак ако сложиш вътре бели камъни мрежата остава отвън и ще се вижда прекрасно
на фона на белите камъни. Пък и не е задължително да е бръшлян, но той поне целогодишно е зелен.
dadko - майстор
Е, не изглеждат толкова зле камъните зад мрежа. Пък- ако се открояват грозно- мрежата може да се боядиса в съответния цвят ;-)

Прикачен файл

kamani.jpg
hidrazin - майстор
Ами то най-вече ти ще си я гледаш. Правиш я така, че на теб да ти харесва. Аз просто споделям мое виждане.
Ето я и моята дворна чешма с "малко" бръшлян. :?

Изображение

Стефко - специалист
Хубави дворни чешми. Но какво правите през зимата - спирате ли водата, и дренирате ли тръбопроводите? Защото има вероятност да се спукат от замръзване.

Тема "Чешма в двора" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: