Всички въпроси за вилата.
ferrari4456 - специалист
Ще слагам гранитогрес към 32квадрата.Чуда се дали ще стане да се реже с ония ръчните машини http://www.google.bg/imgres?q=%D1%80%D1 ... 9,s:0,i:96
Рязал съм при ремонта в апартамента с такова нещо и нямах проблеми.Но сега вече говорим за гранитогрес.Дебелина около 4мм ,поне толкова ми изглежда ,може би със същия размер на нормална плочка.И сега се чудя дали ще става да се реже ,искам ако може по бърз отговор ,защото утре има намаление в практикер 22% и мисля да си взема гранитогреса общо 702лв и един лазерен нивелир и се чудех дали да не добавя една такава ръчна машинка или ще си дам парите?
VLADO66 - майстор
Ще купуваш такова нещо 2-ра употреба :shock: А знаеш ли ролката през колко плочки е минала :?
ferrari4456 - специалист
Не ново ще го купя.Просто дадох пример.Ще взема такова ново за около 50лв.Дали ще свърши работа?
ebahti - майстор
ferrari4456 написа:
Ще взема такова ново за около 50лв.Дали ще свърши работа?
Те тия дъски мн. убаво си режат гранитогреса....Ама и при тях има ферарита, има и трабанти, за 50 кинта може и да не ти свърши работа(ама то и от ръката зависи) около 100 те лв. има доста читави дъски
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
А знаеш ли ролката през колко плочки е минала :?
5лв. нова ролка, ще издържи 15-20 линейни метра рязане и още няколко по толкоз.
ferrari4456 написа:
Ще слагам гранитогрес към 32квадрата.
Ако само за под, без первази от същите плочки - един диамантен диск 115 мм. на Бош за малък шлайф (последно го взимах за 18лв.).
За да не дигаш прах, като хамав - правиш леко срязване на гланца на плочката и отчупваш.

Тема "Ще стане ли с това да се реже гранитогрес..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: