Всички въпроси за вилата.
ferrari4456 - специалист
Искам да преместя отвора за комина с 10см по-надолу ,защото не ми стига мястото да сложа гипсокартон и осветление на тавана...
Чудех се като направя всичко и нали копая дупка по-надолу.Старото място отвътре с какво да измажа? :?
Моля за съвет... :?:
tysonlkr - специалист
Да не стане фал :?
Първо да уточним какъв е комина, от какво е изграден. В каква сграда си (многоетажна ли е, многофамилна ли е).
Защото в някои многофамилни сгради това нещо, което си замислил, няма да стане :wink:
ferrari4456 - специалист
Двуетажна вила...
Там където е отвора в комина да се пъхне тръбата на печката в самия комин.Искам да го смъкна 10-15см надолу.Ако не го смъкна ,няма как да сложа осветлението с лунички вградени в гиспокартон и отгоре лед лента...
Ако не си го представяте ,утре ще кача снимки.
Комина е на втория етаж.Няма продължение на първия
Изградена е с тули четворки...
Вътре в комина никога не съм гледал с какво ги е мазал баща ми...
Бил съм много малък...
Чудех се с теракол ли?
Дупката ще я изкопая с перфоратор за секунди.Ще сложа найлон и няма нищо да падне вътре.Ще го изградя с нарязани парчета от тухли ,мислих за итонг ,ама ще се насоча към тухлата.Тва което трябва да измажа е 10см на 25см...Ако сложа там каквато и замаска да е се чудех ,че може да отделя някакви вредни неща и въобще да не е за там...
Spassow_lbg - специалист
изкопаваш, изрязваш едно парче тухла и с термосутойчив теракол го залепваш, задължително след това бъркаш в комина и шпакловаш

Тема "Преместване на отвор за комин..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: