• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
tinalex - специалист
Здравейте колеги.Моля за вашето мнение.Какви прозорци биха отивали на тази къща-ПВЦ с дълвесен цвят,дървени или да изшлайфаме и прогоним тези,които са в момента.

Прикачен файл

27062009019.jpg
marmoz - специалист
Целогодишно ли живеите/използвате/ в къщата?Ако да - ПВЦ дърв.цвят :)
Ако не - незнам :-D
tinalex - специалист
Засега се ползва само лятото.
housedoktor - майстор
Не зная състоянието на настоящите какво е. Къщата не е стара и може ПВЦ с цвят да си пасне добре .Ако ще възстановяваш старите трябва да те предупредя ,че е доста трудоемка ако гониш добър резултат.
jekasus - майстор
Излишни пари за даване ли имате?
tinalex - специалист
Не бре,всичко друго е свършено,само прозорците не сме оправили :-D
bulhomes2 - майстор
Е щом само лятото ще се ползва - най-добре е троен стъклопакет, едно от стъклата - нискоемисийно, другото по-дебело (6мм да речем) и третото - високоенергийно. Дограмата - Алумний с прекъснат термомост в комбинация с трислойно дърво (най-добре от финикова палма, бамбук и салкъм) и прахово боядисана алуминиева капачка отвън.

tinalex, сериозния ми съвет е да наблегнеш на покрив над масата на двора и парапет на терасата на втория етаж! Дограми за лятна къща ги зае'и!
jekasus - майстор
bulhomes2 написа:
tinalex, сериозния ми съвет е да наблегнеш на покрив над масата на двора и парапет на терасата на втория етаж! Дограми за лятна къща ги зае'и!
+1
tinalex - специалист
bulhomes2 написа:
Е щом само лятото ще се ползва - най-добре е троен стъклопакет, едно от стъклата - нискоемисийно, другото по-дебело (6мм да речем) и третото - високоенергийно. Дограмата - Алумний с прекъснат термомост в комбинация с трислойно дърво (най-добре от финикова палма, бамбук и салкъм) и прахово боядисана алуминиева капачка отвън.

Мисля да се сложи и някакъв изключително скъп обков отвътре :-D Проблема е че никой не ме слуша какво говоря.Къщата е на моя близка и колежка.Аз лично натискам за ограда и порта.
jekasus - майстор
Няма ограда и порта :shock: дограма ще слага :lol:
Женска работа :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Къща на село" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: