Най-напред искам да се извиня, ако темата се повтаря. Опитах с търсачката, но нещо не ми се получи. При нужда отговорните другари от канцеларията да местят където е нужно:) Благодаря!
Предстои ми направата на едно не малко количество пътеки в дворно място, които ще се покриват с дялан камък (гнайс) проблема ми е, че никога до сега не съм се занимавал с нещо подобно и си нямам никакво понятие от технологията на поставяне. Средната дебелина на плочите (неокантени,т.е. неправилна форма) е около 30 мм. Пътеките са бетон, т.е. ще има здрава основа. Отделно ще се спазват и разни наклони с цел отводняване.
Останалото очаквам вие да ми го разкриете:
-подлага ли се нещо (примерно пясък)
-с какво се лепят за бетонната основа!?
-с какво се фугира!?
и разни други насоки от ваша страна, които биха довели до максимално най-качествен резултат.
Благодаря на всички, които се отзоват с ясен и изчерпателен отговор.
поздрави - Младен
Предстои ми направата на едно не малко количество пътеки в дворно място, които ще се покриват с дялан камък (гнайс) проблема ми е, че никога до сега не съм се занимавал с нещо подобно и си нямам никакво понятие от технологията на поставяне. Средната дебелина на плочите (неокантени,т.е. неправилна форма) е около 30 мм. Пътеките са бетон, т.е. ще има здрава основа. Отделно ще се спазват и разни наклони с цел отводняване.
Останалото очаквам вие да ми го разкриете:
-подлага ли се нещо (примерно пясък)
-с какво се лепят за бетонната основа!?
-с какво се фугира!?
и разни други насоки от ваша страна, които биха довели до максимално най-качествен резултат.
Благодаря на всички, които се отзоват с ясен и изчерпателен отговор.
поздрави - Младен