Всички въпроси за вилата.
Можете ли да ме посъветвате какво покритие да направя на външна тераса така че да избегна евентуалното рушене на плочата и в същото време ако реша след няколко години да правя мозайка или гранитогрес съответното покритие да не се яви като пречка, а да може да се полага върху него. Евентуални изисквания към покритието - износо и влагоустойчивост.
VLADO66 - майстор
Хидроизолация на циментова основа.
Примерно това ли?
http://www.zzshop.bg/index.php?l=product_detail&p=1033
Шпаклова ли се?
Нещо саморазливно?
VLADO66 - майстор
Измива се терасата и се нанася две ръце с дългокосместо мече.Консистенцията на изолацията трябва да е с вид на боза.
Благодаря ти. Предполагам, че имаш предвид двукомпонентната от линка по-горе. Самият линк го видях в една друга тема пак в същият раздел. Надявам се, че е с достатъчна здравина и студоустойчивост.
marian1 - майстор
Моята е точно такава - поставена върху замазка, за сега издържа един сезон на терасата - отгоре имам плочки - стигна ми за 25М2 тераса
VLADO66 - майстор
alexanblu написа:
Благодаря ти. Предполагам, че имаш предвид двукомпонентната от линка по-горе. Самият линк го видях в една друга тема пак в същият раздел. Надявам се, че е с достатъчна здравина и студоустойчивост.
За ззравина здрава е стита да не се удря отгоре с метални подръчни инсрументи :)
Dain - специалист
BASF Masterseal 525 на циментова основа,33кг(25кг торба и 8кг компонент)цена 32лв,СИКА-та 25кг(20/5) цена 55лв.BASFа според мен е по-доброто,а още по добро е BASF Masterseal мисля си май 110,течна гума(20/10)-130лв,правиш изравнителна замазка,полагаш мрежа за топлоизолация и теглиш с маламашката,на другия ден втори слой,и когато се решиш покриваш с каквото си искаш.Не разбърквай цялото количество наведнъж,отворено време до 30мин.Успех.

Тема "Покритие на външна тераса - с какво?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: