Всички въпроси за вилата.
monster18 - специалист
Здравейте колеги ,по време на ремонтите по вилата ми идват наум все повече и повече идеи и се плаша вече хаха но да карам направо значи вилата ми няма канализация а искам да си направя понеже имам подходящо място една малка постройка със вход от едната стая в която да си направя тоалетна и да има къде да се окъпе човек кажете ми дали е възможно и как точно става номера ?От вилата надолу е наклон да отбележа ! Ще сложа една снимка в която съм оградил мястото в червено и вратата от стаята ;)

http://prikachi.com/images.php?images/176/8653176Z.jpg
torbalan - Дървен философ
Ако няма канализация - трябва септична яма...
Хубаво е да има достъп камион до нея, за да може като се напълни да я източи...

Не разбирам какво точно искаш да питаш обаче...
VLADO66 - майстор
Зависи колко често ходиш на вилата и колко са високи подпочвените води.Може и една попивна яма 2-3м3 да свърши работа.
Andri01 - майстор
Бетонна ,изгребна яма. Попивните ями са забранени отдавна!
kozl - майстор
Септичните ями са попивателни ями и не са разрешени за употреба. Е да ама няма интервенция по закриване на съществуващите. И все пак е тъпо да имаш септична яма и кладенец.
Изгребната яма е резервоар, който не трябва да пропуска фекални води в почвата. Периодично се изсмуква от така наречените "медарки" вакумни цистерни.
Има и пречиствателни модули, подходящи за заустване към водоприемник втора или трета категория, но пътя до заустването може да се окаже проблем.
Не знаех, че септичните ями са забранени...

Странно ми е, защото има много фирми, които предлагат изграждане на такива с бетонни пръстени. Няма как да са изгребни, защото нямат дъно и не лепят пръстените един за друг.
kozl - майстор
И кое му е странното :? Типично Ганьовско изпълнение - нема общо с проекта :roll:
Странно ми е, че след като са забранени, големи строителни фирми предлагат изграждане на септични ями...
monster18 - специалист
Въпроса ми беше дали е възможна направата на това което съм описал по горе .А относно колко пъти ходя на вилата принципно само почивните дни :)

Тема "Баня и тоалетна на вилата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: