Всички въпроси за вилата.
Здравейте,
Знае ли някой какво означава маркираното с червено на долната снимка? :?
Снимката е от проект за вътрешна електроинсталация на къща и такова означение има на всички контакти.
Прикачен файл:
Screenshot vytr elinst.png
tzetz009 - специалист
:? Да ..... Цифрата под чертата обозначава номера на токовият кръг ! ..... Намери си друга работа , Pls :-D !!!

:partyman: :partyman: :partyman:
Hoвoceлckи - майстор
Ама той повече пита за цифрата над дробната черта :wink: :-D
tzetz009 - специалист
пон окт 19, 2020 8:09 pmHoвoceлckи написа:
Ама той ......,
:evil: ..... е "качил" снимка във Форума двадесет и осем минути след регистрацията си !!! Точно тук ( знаете , че не е лесно ) и той е успял от РАЗ ! Дет' се вика - да вкара гол от съблекалнята ! 'Ми само той ли е ?!? Много мразя разни хора като правят така ! Почти го докарват с " късмета на начинаещия " и само да има кой да яде доматите с колците ! Винаги си личи двуличие , триличие , четириличие и т.н. !!! И затова отговарям съвсем подобаващо !

:partyman: :partyman: :partyman:
krasi92 - майстор
Отгоре пише до колко волта държи линията.
пон окт 19, 2020 9:56 pmkrasi92 написа:
Отгоре пише до колко волта държи линията.
Благодаря krasi92,
Сигурно говориш за ватове.
Благодаря и на теб tzetz009! За номера на токовия кръг. Работата ми въобще не е това. Просто мисля да си направя сам ел. инсталация.
Не разбирам защо мразиш "разни хора като правят така" и защо ако отговориш на нечий въпрос ядеш доматите с колците. Просто попитах. Ако не искаш да отговориш, недей!
tzetz009 - специалист
чет окт 29, 2020 11:45 amHYSMAN написа:
......Не разбирам защо мразиш "разни хора като правят така" и защо ако отговориш на нечий въпрос ядеш доматите с колците. Просто попитах. Ако не искаш да отговориш, недей!
:? Просто питаш или сериозно се интересуваш ! ......

.... И все пак съм жегнат от "Благодаря"-то за половинчатия ми отговор :prayer: ! Малко хора си го позволяват да го кажат ! ....

... Но да се върнем на въпроса Ви . Вие имате повече от една регистрация ( никнейм ) в този Форум . Откъде знам ли ? Е-е-м-и-и интуицията ми го казва и прошарената коса и още по-прошарената брада ! Аз като не знам нещо - питам . От моя "никнейм" питам . Питал съм и са ми отговаряли .... Но някои хора се срамуват , че не знаят нещо и за да си "опазят" реномето си правят втори(трети)((четвърти)) профил . Това не е проблем за мен а за човека , който се "раздвоява , разтроява , разче ......." ! Аз проблем нямам , имате Вие :) , но не искам да Ви чета морал , че може и да сте по-възрастен и от мен !!!

Точно бързото "качване" на снимки във Форума Ви "издава" :butthead: !

Приятна вечер и успех с новата инсталация (ако въобще е замислена) ! В раздел "Електротехника" ( знаете го :-D ) ще Ви помогнат повече !

:partyman: :partyman: :partyman:
brum - майстор
Туй горе верно ли е за напрежението? Щото на моя проект там пише високи стойности на мощните изводи (фурна, котлон) и ниски на лампите. Та мислех, че е мощност туй..
MamaMy - майстор
чет окт 29, 2020 8:17 pmtzetz009 написа:
...Точно бързото "качване" на снимки във Форума Ви "издава" :butthead: !

Приятна вечер и успех с новата инсталация (ако въобще е замислена) ! В раздел "Електротехника" ( знаете го :-D ) ще Ви помогнат повече !

:partyman: :partyman: :partyman:
Не си прав колега! Ако новия юзер е потребител във форум за поезия който е качен на същата платформа, то той ще се е научил как се качват снимки. В 99% от форумите е по същия начин и въобще не е трудно. Та ако този юзер ползва интернет от 10 години, но чак сега му се е наложило да прави вилата, това вменява ли му някаква вина?
krasi92 - майстор
Ватове е а не волтове :lol: :lol: :lol:

Тема "Електроинсталация" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: