Всички въпроси за вилата.
Патъра - специалист
Вчера дойде един един майстор да погледне проблема. Като замери каза, че запалимите газове в зелевия сок били над нормата и от Европейския съюз щеши да ме санкционират. Сега търся спешно съвет от майсторите във форума: Да намаля ли пушения червен пипер в кисело-зелевата салата или да променя съотношението кайма-сланина в зелевите сарми? Като бонус опция обмислям да премина за 2 седмици на детокс Пиринско в пвц и джумерки - 3 пъти на ден.
Andri01 - майстор
Този норматив на ЕС още не е в сила. Сега го обсъждат ,защото трябва задължително да се включи и боб! Спора е само дали да бъде с люто чушка или не. И с колко ракия максимум да се консумира. Нашата делегация настоява да няма таван на боба и ракията.
radius - майстор
За гейове като теб, е достатъчно да не ползваш вибратора си на режим турбо и всичко ще е ОК.
Патъра - специалист
ср дек 27, 2023 12:49 amradius написа:
За гейове като теб, е достатъчно да не ползваш вибратора си на режим турбо и всичко ще е ОК.
Ама ти откъде знаеш, че съм гей, да не би да ме познаваш? Това твоето в психиатрията се нарича личностна проекция, тоест този който обижда другите на "гей" смята себе си за полово непълноценен мъж. Този, който обижда на "тъпак", смята себе си за умствено ограничен, "мишка", смята себе си за страхлив и т.н.

Надявам се схвана, весели празници. И да знаеш, че колкото и да ми завиждаш, никога няма да направиш такова хубаво кисело зеле като моето, освен ако не ме поканиш да ти се изсера в бидонЯ, за да прихване специалната закваска. :weedman:
radius - майстор
:lol: :lol:

Тема "Странни звуци в коридора 2" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: