Всички въпроси за вилата.
Търся чертеж с размери на баварска маса с пейки. Продават ги готови по 250 лв., ама аз имам материал и не ми се дават пари.
Благодаря Ви предварително!!!
batman - специалист
Чувал ли си за шпионаж. Вземаш един фотоапарат (мобилен телефон с камера), рулетка, лист хартия и молив и отиваш там където си ги видял. Снимаш, чертаеш и оразмеряваш на схемата, ако някой те пита какви ги вършите, казваш че мериш дали ще ти се събере в "нишата" например, а го фотографираш за да се консултирате със съпругата, съпругът или с когото там си измислите.
FMaster - специалист
batman написа:
Чувал ли си за шпионаж. Вземаш един фотоапарат (мобилен телефон с камера), рулетка, лист хартия и молив и отиваш там където си ги видял. Снимаш, чертаеш и оразмеряваш на схемата, ако някой те пита какви ги вършите, казваш че мериш дали ще ти се събере в "нишата" например, а го фотографираш за да се консултирате със съпругата, съпругът или с когото там си измислите.
:lol: И аз съм за! Па после давай на форумци чертежите ;) .... успех!
shotik - майстор
Може ли да пуснеш някоя снимка ,за да покажеш какво те интересува точно.Имам едни чертежи на маса и пейки,но не съм сигурен дали са точно те.
Материала е масив, краката са струговани ,в някой от вестниците на "Направи сам"

Тема "Баварски пейки и маса?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: