• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всички въпроси за вилата.
Time2Burn - специалист
От днес и аз съм с басейн 3.6м диаметър на 80 см дълбочина. Имам и някаква уж циркулационна помпа с филтър към него. Събра към 5000 литра вода.
Нека хората, които са запознати със запазването на водата в него, да споделят какви препарати да се сипват вътре, къде се продават, каква марка и горе долу какво количество или съотношение. Един комшия каза да сложа една две лъжици син камък и водата щяла да си седи с месеци чиста, но съм сигурен че ще се намери и по - съвременно решение.
Та накратко от къде да купя и какви препарати да слагам вътре, че на жената кожата и е нежна :razz: :roll: Успех!
tinalex - специалист
Има готови хлорни таблетки-продават се в магазините за басейново оборудване.Съдържат хлор и препарати против водорасли.Разтварят се бавно и издържат по седмица и повече.Не са скъпи.Моя басейн е 12 кубика и с една таблетка кара по 2 седмици.Продават се в кутии.Най-малката разфасовка е 5 таблетки.Като казвам таблетки,има предвид едни такива по 200 грама парчето.Успех.
Time2Burn - специалист
tinalex написа:
Има готови хлорни таблетки-продават се в магазините за басейново оборудване.Съдържат хлор и препарати против водорасли.Разтварят се бавно и издържат по седмица и повече.Не са скъпи.Моя басейн е 12 кубика и с една таблетка кара по 2 седмици.Продават се в кутии.Най-малката разфасовка е 5 таблетки.Като казвам таблетки,има предвид едни такива по 200 грама парчето.Успех.
А къде в София има такива магазини за басейни?
Time2Burn - специалист
Моля, някой да каже къде в София мога да купя такива таблетки. В гугъла попадам само на фирми с магазини в други градове
tedi1 - специалист
Time2Burn написа:
От днес и аз съм с басейн 3.6м диаметър на 80 см дълбочина. Имам и някаква уж циркулационна помпа с филтър към него. Събра към 5000 литра вода.
Нека хората, които са запознати със запазването на водата в него, да споделят какви препарати да се сипват вътре, къде се продават, каква марка и горе долу какво количество или съотношение. Един комшия каза да сложа една две лъжици син камък и водата щяла да си седи с месеци чиста, но съм сигурен че ще се намери и по - съвременно решение.
Та накратко от къде да купя и какви препарати да слагам вътре, че на жената кожата и е нежна :razz: :roll: Успех!
Няма ли да ни го покажеш на снимка. :yawinkle:
crez - майстор
Time2Burn написа:
Моля, някой да каже къде в София мога да купя такива таблетки. В гугъла попадам само на фирми с магазини в други градове
Десния ъгъл на "Раковска" и "В.Левски" там където тролея излиза от подлеза на НДК.
в бриколажа има такива препарати
plmko - напреднал
На бул.България посока Бояна малко след Шел и Симеоновско шосе посока Симеоново малко след зоопарка на светофара в ляво.Аз оттам си взимам и съм доволен
nikel - специалист
Взех от тези таблетки, но пак водата леко зеленее.
Какво друго да сложа?
Басейна е 3 м. в диаметър и 70 см. висок.Побира около 4 кубика вода.Има покривало.
Водата е от кладенец.
/а дали със син камък ще реша проблема /
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Басейн - какви препарати да ползваме" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: