Здравейте майстори. Първо да изясна вилата все още не е моя а на баба ми, но е крайно време да започне да се позатяга малко по малко.
Започвам първо с представянето на въпросната постройка.
Вилата е строена 86 година, има си мазе, отгоре едно голяма стая с малко кухненско боксче, а над нея в подпокривното пространство още една стая, достапът до която се осъществявва по външна стълба.
Към вилата е долепено и едно бунгало, което не се вижда много добре от снимките.
В дворът има парник, басейни и доста цветя, грахови насаждения и тревичка.
Има пътечки от плочки.
Сега ви представям и малко снимки, по натам и още.
1.
Продължавам със снимките.
2.
3.
Това са снимките с които разполагам за сега.
Вилата се поддържа до колкото може, но от работа по градината не остава врме много.
Ходи се само събота и неделя и то не всяка.
Сега за съветите за ремонт.
Намислил съм да се освежи дървенията - първо шкурене и после лак.
Кажете в какво се състои процедурата - каква шкурка да ползвам, на ръка или машинно, какъв лак и изобщо всичко което може да ми кажете за дървенията ще ми е от полза.
Този уикенд като ходя ще направя и още по подробни снимки.
Вилата е правена със много мисъл и има доста находчиви решения, които ще споделя по натам със вас - подкрепени със снимкова материал.
Благодаря ви за съветите предварително .
Започвам първо с представянето на въпросната постройка.
Вилата е строена 86 година, има си мазе, отгоре едно голяма стая с малко кухненско боксче, а над нея в подпокривното пространство още една стая, достапът до която се осъществявва по външна стълба.
Към вилата е долепено и едно бунгало, което не се вижда много добре от снимките.
В дворът има парник, басейни и доста цветя, грахови насаждения и тревичка.
Има пътечки от плочки.
Сега ви представям и малко снимки, по натам и още.
1.
Продължавам със снимките.
2.
3.
Това са снимките с които разполагам за сега.
Вилата се поддържа до колкото може, но от работа по градината не остава врме много.
Ходи се само събота и неделя и то не всяка.
Сега за съветите за ремонт.
Намислил съм да се освежи дървенията - първо шкурене и после лак.
Кажете в какво се състои процедурата - каква шкурка да ползвам, на ръка или машинно, какъв лак и изобщо всичко което може да ми кажете за дървенията ще ми е от полза.
Този уикенд като ходя ще направя и още по подробни снимки.
Вилата е правена със много мисъл и има доста находчиви решения, които ще споделя по натам със вас - подкрепени със снимкова материал.
Благодаря ви за съветите предварително .
Прикачен файл
Photo668.jpg (146.79 KиБ) Видяна 4471 пъти
Прикачен файл
Photo669.jpg (147.1 KиБ) Видяна 4471 пъти
Прикачен файл
Photo670.jpg (149.46 KиБ) Видяна 4471 пъти
Прикачен файл
Photo667.jpg (151.48 KиБ) Видяна 4474 пъти