Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
torbalan - Дървен философ
ср дек 09, 2020 11:23 pmMilenkata написа:
...
Аз съм невежа жена
...
Тук не съм съгласен :)
Jacomo - специалист
Щом е София, задължително да е неръждаем. И други марки предлагат неръждаеми, а Светлю Шишков можеха да правят по поръчка каквото иска клиента.
krasi92 - майстор
След не маловажното уточнение за местонахождение на боилера съвета ми е да се обърнете към фирма за топлотехника. Също попитайте и Шишков ако купувате от там дали не предлага и монтаж.
jekasus - майстор
Доста идиотски отговори в темата.
Медни тръби - неръждаем бойлер - наистина на нея трябва майстор, който разбира в тази тема...
Antonii - майстор
При тази комбинация и бойлерите на Шишков след 5 години ще са за рекламация.
Milenkata - помощник
ср дек 09, 2020 11:37 pmtorbalan написа:
ср дек 09, 2020 11:23 pmMilenkata написа:
...
Аз съм невежа жена
...
Тук не съм съгласен :)
Невежа съм само по темите за бойлери, ракетно инженерство и още две-три.., имам предвид. :wink:
Milenkata - помощник
ср дек 09, 2020 11:40 pmJacomo написа:
Щом е София, задължително да е неръждаем. И други марки предлагат неръждаеми, а Светлю Шишков можеха да правят по поръчка каквото иска клиента.
Да, така съм решила и аз - този път да е неръждавейка. Светлю Шишков са добра алтернатива, но майсторът им (много приятен и добронамерен човек) ме посъветва да си потърся човек, който ще може да преправи връзките (медните тръби) към слънчевия колектор. Той самият не работи с мед. Та зотова и пуснах тема тук. :)
Milenkata - помощник
чет дек 10, 2020 10:53 amkrasi92 написа:
След не маловажното уточнение за местонахождение на боилера съвета ми е да се обърнете към фирма за топлотехника. Също попитайте и Шишков ако купувате от там дали не предлага и монтаж.
Благодаря за идеята - ще се разтърся. :) :)
Milenkata - помощник
чет дек 10, 2020 10:20 pmjekasus написа:
Доста идиотски отговори в темата.
Медни тръби - неръждаем бойлер - наистина на нея трябва майстор, който разбира в тази тема...
Т.е., какъв точно майстор ми трябва? За работа с медни тръби? За работа със слънчеви колектори? За работа с бойлери?
Може би във фирмите за топлотехника, както предложи krasi92, ще се намери някой компетентен, който да разбира от всичко.
Milenkata - помощник
чет дек 10, 2020 10:39 pmAntonii написа:
При тази комбинация и бойлерите на Шишков след 5 години ще са за рекламация.
Тук вече дъвсем се обърках... :roll:

Тема "Търся човек за смяна на бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: