• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Baлepu - специалист
Предстои ми. За сега чета, събирам инфо, гледам клипове. Писали сте доста. Споделили сте всякакви методи. Което повече ме обърква ... Имам заформило се решение и когато се появят конкретни въпроси ще питам. Това, че си помагал на лични, не е много похвално - за никой друг няма да е полезно. А винаги някой ще се захваща с това начинание. Там е добре да се "джавкате" с личните си "врагове" - кофти е като ангажирате аудиторията с нападките и нелицеприятните си определения.
Благодаря ти все пак за отзивчивостта!
miroki - майстор
Нямам време да пиша бре хора.Кладемец не съм копал. Исках и ф200 сонда, но ме съм. И забих тръба само. Клипа е на 1 вата страница. Така забих тръба. Цол и половина. На 5 м. И купих ръчна помпа. После и един кран под нея и тетка за електрическата помпа. Имам лятото 10л/мин. Пролетта си върви.
С едно сфредло 5 см си пробих началната дупка. И после с едно парче релса я забих, нямам подобно устройство за заклинване (топуза). Много се изкривява муфара, за това е добре да се сложат две и едната да е ударна. Или и върху нея да се слага още нещо подложно.
Ако трябва нещо конкретно питайте. Не знамкакво ви трябва. И аз така питах. На мен Хидрата ми помогна.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Моля за съвет за Сондаж ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: