Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
маринн - помощник
здр.имам нужда от помощ.ще купувам помпа за вилата марка сперони ,центробежна -но я дават да смучи мах от 7 метра дълбочина, а на мен се пада да смучи от кладенеца в интервала от 6,5 до 8 метра.дали ще смучи и към 8 метър.чета че дават на някой помпи да смучат и от 8 мия метър.ще ви бъда благодарен за съвети .
LazarGanev - "Велик майстор"
Дай модела на помпата, да видим първо дали става за целта
Time2Burn - специалист
маринн написа:
здр.имам нужда от помощ.ще купувам помпа за вилата марка сперони ,центробежна -но я дават да смучи мах от 7 метра дълбочина, а на мен се пада да смучи от кладенеца в интервала от 6,5 до 8 метра.дали ще смучи и към 8 метър.чета че дават на някой помпи да смучат и от 8 мия метър.ще ви бъда благодарен за съвети .
Защо ще купуваш помпа дето смучЕ от 7 метра. Купи си такава дето смучЕ от 10 метра... :?
маринн - помощник
Здр.Ми аз не съм чувал за непотопяема помпа която да смуче от 10 метър , ,всички казват че непотопяемите помпи смучат от 7до-8 метър , но на тази пише че смучи от 7 метър.помпата е модел euromatic PII 1100- мощност- 1200w-30 metra -напор,максимален дебит-120л за мин.от практикер е за 190 лв, на промоция.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз мисля, че помпата е менте. Тук е сайта на Сперони, но помпа с такива характеристики и означение няма. Усъмних се, защото тези характеристики, които си написал са срамни за една съвременна помпа, още повече от известна марка.
housedoktor - майстор
Може да се монтира ежектор ,ако няма предвиден
маринн - помощник
здр.благодаря за съветите.помпата я купих и засмуква вода от 8 мия метър,нищо че я дават да смуче от 7 м.пробвах я цяла седмица.на всички желая здраве.

Тема "моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: