Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
И благодаря на всички за експертното мнение - за момент бях изпаднала в шок при идеята да разбивам всичко :)
Йорданов2 - специалист
Само за снимка 506, май е банята, не е много ясно положението.
Но малко по-отдалеч, ако може. Кое налага проверка (замерване) на всички водомери? Или смяна на същите?
Йорданов2: Да, банята е. Там единият водомер е 15-на см навътре, не знам дали се вижда на снимките - едната е поглед отпред, а другите са от 30-на градуса отляво...

Прикачен файл

DSC00508.JPG
DSC00508.JPG (135.83 KиБ) Видяна 4560 пъти

Прикачен файл

DSC00509.JPG
DSC00509.JPG (127.46 KиБ) Видяна 4560 пъти

Прикачен файл

DSC00510.JPG
DSC00510.JPG (219.39 KиБ) Видяна 4560 пъти
А замерване е нужно, защото апартаментът не е бил използван известно време и според условията на Софийска вода водомерите подлежат на проверка/смяна. За съжаление няма как да го избегна, защото ми написаха предписание за замерване и започнаха да ме отчитат на база...
jekasus - майстор
Не виждам нищо сложно за демонтаж ,явно искат да изкарат някой лев.
Каналски - специалист
Еха ... крива работа си е !
За всеки водомер ще си е специфична играчката! Това си Отмъщението на Българският Майстор, често щедро заплатен от Българският Инвеститор/Собственик!
Вероятно Ключа към монтаж-демонтаж ще е в Правилните инструменти
:)
Йорданов2 - специалист
Ако не греша, водомерите ти трябва да се подменят (произведени са 2000 г), а не да се проверяват.
Ако е за проверката, ще ти излезе може би по-евтино, но може и да те прецакат, както те си знаят. Затова ако намериш правилния майстор с правилните инструменти, направо си ги смени. И така всеки 5 години :wink:
Rumen Iankov - специалист
Малко трудно,но могат да се сменят.
Йорданов2: Ще ги сменя, иначе е двойно работа, а и не е ясно дали ще спестя някакви пари или ще ми излезе по-скъпо в крайна сметка :)
ebahti - майстор
Аферим,помогнахме на още 1 човек :-D

Тема "Твърде малки сервизни вратички за водомери" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: