Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
PLOCHKATABG - специалист
antoanetka написа:
просто имаме много мерак да си я монтираме днес, иначе ако остане за утре ще викнем специалист /днес е неделя и едва ли някой ще се навие да дойде/,сега гаджето ми още се бори, може и да успее :) последвахме една инструкция за навиване на тефлоновата лента на точна посока и май има ефект за сега остана само 1 място от 3 :) които течаха
А представи си, ако трябваше да направите 20-сет връзки !!!

Евдоки, мерси приятел, сигурен съм че има много като теб, но не смеят да постнат нищо, и аз не знам защо !
evdoki - специалист
Няма защо да ми благодариш. Няма на кого да се доказвам. С каквото мога помагам, ако ли не- трая си. mitaka_vk предлага решение, ти плюеш
Любо - специалист
Колеги не се караите.Момичето иска помощ.Всеки е казал каквото може.Няма смисъл да си ги мерите.
Антониа щом гажето е спрял 2 те места ще се справи и с 3 тото.Просто наистина е добре както е казал вико 1 надраскаите малко резбата с нещо и опитаите наново.Успех.
ПП. Ако си от варна и не се справите ще ти го направя безплатно защото се радвам ,че ползвате форума да се справите сами и гажето ти не си държи ръцете в .... а бачка момчето.
PLOCHKATABG - специалист
evdoki написа:
Няма защо да ми благодариш. Няма на кого да се доказвам. С каквото мога помагам, ако ли не- трая си. mitaka_vk предлага решение, ти плюеш
Митака, знае много добре че не плюя конкретно него !
Нищо лично не влагам .
mitaka_vk - специалист
PLOCHKATABG написа:
mitaka_vk написа:
antoanetka написа:
опитваме се да я монтираме под мивката, тъй като нямаше извод за права вода взехме каквито ни трябваше свръзки и направихме извода, уплътнихме с тефлонова лента, но тече на местата където сме уплътнявали с нея.... моля ви за съвет
С няколко изречения. Тедостатъчно количество тефлон. Неправилна посока на навиване на тефлона.

Опитайте да комбинирате калчища с малко тефлон като финиш.
PLOCHKATABG написа:

Някои казват, че тефлона е перфектен, защо ли ти тече ?
Сори пич ама нещо май се опитваш да се подиграваш на хората които поне са опитали да направят нещо за себе си.
Този начин на подигравателно отношение издава че май си доста бос в материята.
Сори пич, ама вие ме предизвикахте да си изтрия един тон информация, която щеше да бъде прочетена от госпожата която пита за миялната машина и щеше сама да си направи сметката защо тече с тефлон и защо конкретно е отбелязала, че с калцища не и тече грам .
Дали е подигравка го казваш ти ! А дали съм бос си преценявам аз .
Държал съм и съм използвал винтонарезна дъска преди 20-сет и повече години, дали пък знам нещо ?
Само дето за тези 20 есет години доста неща са се променили, и са излезли доста нови материали. Някои добри други не, варионто с тефлона е един от доста евтините варианти за решаване на проблим в битони условия, тече като за първи път с няколко опита и се решава проблема. Не всеки харесва калчищата, не всеки трябва задължително да се придържа към старите методики.
Безцеремонното натякване от типа "аз съм мяйстор ще ме слушате какво казвам" е неприемливо, това че накога си направил нещо не те прави задължително майстор.

ПП Относно винтонарезката,и преди и сега има преносими стругове за направа на резби, зависи колко резби трябва да направиш :-D

ППП Антоанетка всичко е въпрос на количество и начин, чрез проба грешка ще уцели приятеля ти точното количество, не се притеснявай и само с тефлон става. Стига да има достатъчно от него :) А да и не забравяй, препоръчително е да не се ползва постовяна един път тефлонова лента, при всяко развиване на резбовото съединение се навива нова лента.
ами аз му казах да се откаже понеже се измъчи и намерих в интернет телефона на човек, който работел без почивен ден и приателя ми сега отиде да го вземе от тях, дано да е специалист наистина и да се справи , мерси много за отговорите на всички, по-късно ще пиша дали има ефект
LazarGanev - "Велик майстор"
PLOCHKATABG написа:
Сори пич, ама вие ме предизвикахте да си изтрия един тон информация,
Я кажи кой точно и как успя да те накара? Поведение тип "ощипана госпожица" сме виждали неведнъж във форума - не си първия, няма да си и последния. Ако ти харесва тук - пиши си, но това не значи, че всички трябва да са съгласни с тебе. Човек трябва да може и да приема критики, както и да си устоява мнението, ако смята че е прав. В спора се ражда истината.
PLOCHKATABG написа:
antoanetka написа:
опитваме се да я монтираме под мивката, тъй като нямаше извод за права вода взехме каквито ни трябваше свръзки и направихме извода, уплътнихме с тефлонова лента, но тече на местата където сме уплътнявали с нея.... моля ви за съвет
Някои казват, че тефлона е перфектен, защо ли ти тече ?
Ами ти като не можеш да работиш с него не ти е крив тефлона.
за сега монтирахме машината :) това е важното за мен
PLOCHKATABG - специалист
LazarGanev написа:
PLOCHKATABG написа:
Сори пич, ама вие ме предизвикахте да си изтрия един тон информация,
Я кажи кой точно и как успя да те накара? Поведение тип "ощипана госпожица" сме виждали неведнъж във форума - не си първия, няма да си и последния. Ако ти харесва тук - пиши си, но това не значи, че всички трябва да са съгласни с тебе. Човек трябва да може и да приема критики, както и да си устоява мнението, ако смята че е прав. В спора се ражда истината.
Да виждаш такова поведение на ощипана госпожица ? Ако си бил във форума тези няколко дни щеше да знаеш. Виждам че имаш бая мнения, значи би трябвало да си прочел.
Камбаната не бие по два пъти за "глухи" .

Тема "монтаж на съдомиялна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: