Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Имам нужда от съвет-надявам се,че ще ми помогнете!?
Правих основен ремонт на банята и след "основния ремонт" комшията от долу се оплака ,че в неговата баня тавана е мокър.
Мисля ,че разбрах каде е проблема,но незнам какво да правя(не ми се карти наново)
Сифона (рогов) май е пукнат и не даржи водата.Вечер като се изкапя и на другия ден кам 15.00 часа нивото е паднало и започва да мирише от канала.
Мога ли с нещо да го намажа за да спре да тече на комшията и да мирише на мен.Силикон ще сварши ли работа?Препорачайте нешто друго ако има.

Мерси предварително!!!
Последна промяна от ovi77 на нед авг 26, 2007 3:18 pm, променено общо 2 пъти.
Сигурен ли си че сифона е пукнат , виждаш ли пукнатината , усешташ ли я с пръсти ? Ако наистина е пукнат може да се опиташ да го залепиш със силикон или епоксидна смола . Но трябва да е идеално сухо преди да лепиш , и след това да изчакаш да исъхне добре силикона преди да ползваш пак сифона !
Успех !
За съжаление не съм сигурен.Но тая вода която трябва да си стои в сифона неможе толкова барзо да се изпарява,та от там си вадя извода,че той е спукан,просто си мисля,че има някоя малка шупла и от там сълзи по малко(колкото за беля). :?:
emil_v r - майстор
Колкото и да Го опипваш се тая . Изходът на сифоня при отливката винаги има едни малки разминати ръбчета . Требвало е да се пилнат ,и тръбата ПВЦ там да се намаже със ПВЦ лепило . Тия маисторя по ВиК незнам защо не го правят и винаги от там тече . Щибни първо червен оцветител за латекс в сифона за да видиш дали ще се оцвети петното на комш. и къде . После кърти 4те плочки до сифона и т.н. Лесно е , не се притесняваи - 2 пъти по 1 час работа .

Тема "МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: