От доста време,като ме види комшията под мен,все ми казва че имал мокро петно на тавана в банята.Става въпрос за панелен блок.Мислех си че преувеличава,понеже банята я правиха основно преди 4-5 години.Майсторите тогава изкъртиха всичко до плочата и подмениха абсолютно всички тръби и снадки с нови.Всичко е с гипс-картон и изглежда направено много грамотно.Докато днес не си мушнах главата в дупката за водомера и тръбите дето я оставят за проверка и установих,че наистина е влажно като пипнах с ръка.Първо ми се стори сухо,но като разрових с ръка видях че е влажно.Взех да вадя камъчета и пясък и достигнах тръбата на сифона,мивката и на пералнята.Явно се съединяват с нещо като тройник.
Нарочно пуснах вряла вода да се уверя,че е това тръбата и да тръбата се затопли.Явно снадките дето се лепят с пвц лепило нещо сълзят и малко по малко навлажняват плочата и при комшията си личи.
Кажете има ли продукт с който мога да спра теча,или трябва пак къртене
Нарочно пуснах вряла вода да се уверя,че е това тръбата и да тръбата се затопли.Явно снадките дето се лепят с пвц лепило нещо сълзят и малко по малко навлажняват плочата и при комшията си личи.
Кажете има ли продукт с който мога да спра теча,или трябва пак къртене