Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Изображение
Преди месец си купих два такива крана. При натискане на червеното копче може принудително да се завърти оттатък 38те градуса и да пусне максимално гореща вода. Единият от крановете обаче прави номера и не мога да го превъртя за да пусне по-гореща вода, т.е. да го завъртя по-нататък от 38ия градус. Не ми се занимава с гаранцията, затова ако някой има представа какъв е проблема и ми каже как да го отстраня ще бъда благодарен.
Andri01 - майстор
Фиксатора ти се е сгяфил. При мене се беше счупил и заклинил-също не се превърташе. Ремонт-по с-та "направи сам" . Ползвай гаранцията-крана не е от най-евтините все пак! Предполагам,че направо ще го сменят.
dundurma - специалист
да използвам темата на колегата...........заслужават ли си парите тези кранове(250-400 лв)
lov - майстор
Моя е бъджет купуван от баумакса врътна вече 2 годинки. Е верно сложил съм го на душа в банята и натоварването е по малко. Ма си работи и то даже учудващо добре. Та едва ли някой ще мое да ти гарантира че два пъти по скъпото е два пъти по здраво.
kuuuuuul - майстор
+1.Направо са си задължителни за душа в банята когато си с бойлер,стига жена ти да е достатъчно интелигентна и да не си мисли че като го завърти до край ще пусне по топла вода от колкото има в бойлера. :-D
Andri01 - майстор
Ползвам 2бр. такива,в баните. Някъде по 100-на лв. от Бриколаж . Вече 2-3 години нямам проблем/ освен счупване вътрешно на червения бутон-побългарен/!
lov - майстор
Ааа.. тя системата при мен е толкова елементарна, че жената отдавна е хванала мазоли по темата кое как. :lol: та един смесител ще я сбърка.
Соларни панели, газов котел плюс котел на твърдо гориво и климатици.И всичкото това навързано да работи заедно без климатика макар че реално ако е включен и той ще следи топлото в стаите.Пералня и съдомиална и те вързани към топлото.
Преди година уж на майтап ми рече да взема да напиша една инструкция кое какво и на къде е че ако се гътна :x няма да може никой да се оправи. Пък и аз не съм пестил кранчета и друга арматура защото още като я почнах карах на парче и все съм предвиждал ъпгрейти както и евентуално изолиране на нещо кога стане авария.
kuuuuuul - майстор
Еее,ти си случил на жена,моята не може да разбере че тоя кран не топли водата и това е :x .Иначе втората ми батерия я купих от Лидъл за 70лв и за сега работи
Andri01 - майстор
Ами то човек като се жени трябва да си отваря очите,не дюкана / майтап бе Уили :)/ . Да не мислиш,че и аз съм бил с отворени очи... :?

Тема "Термо кран" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: