Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Чираче - майстор
montoya написа:
Ем и на кладенеца водомер ще трябва да сложиш, ако не вярваш, питай в басейнова дирекция
Щом си толкова запознат, ще ми отговориш ли на следния въпрос?

В моя парцел, с нотариален акт за собственост на имота, на колко метра под земята, и на колко метра над земята съм собственик? Имам ли право да дишам въздуха в собствения си парцел?
nikolov333 - майстор
Слагат водомери и на кладенците..не, че на село съм сложил де, но знае ли се.. :drinkers:
montoya - майстор
Чираче написа:
montoya написа:
Ем и на кладенеца водомер ще трябва да сложиш, ако не вярваш, питай в басейнова дирекция
Щом си толкова запознат, ще ми отговориш ли на следния въпрос?

В моя парцел, с нотариален акт за собственост на имота, на колко метра под земята, и на колко метра над земята съм собственик? Имам ли право да дишам въздуха в собствения си парцел?
Изобщо не ми беше подигравателен поста, ако си го помислил за такъв. Чак за запознат, не съм подробно, но от статията която е пуснал колегата отгоре се вижда, че има такова нещо. До някоя година и данък въздух ще въведат с лимит от 1000 вдишвания, за повече плащаш
Neno Er - специалист
kr1100 написа:
Няма такова нещо . Искат да се регистрира . Има ограничение за използваната вода / забравих го - високо е /
10 кубика на ден. Това е заради поливане на селските дворове. Не е малко. В града, едно двучленно семейство на месец прави толкова. За готвене, миене на съдове и подмиване. :lol:

Тема "Сондаж - стигнах до вода, а сега какво?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: