• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
todor_velikov - специалист
тия за парното не са ли канцерогенни ,с оглед на това че са с алуминиева вложка(алуминия е канцерогенен както се знае)?
vladtod - специалист
todor_velikov написа:
тия за парното не са ли канцерогенни ,с оглед на това че са с алуминиева вложка(алуминия е канцерогенен както се знае)?
Има двойна изолация,алуминия няма допир с водата.Няма да пиеш вода от бойлера :-D
Милен - майстор
todor_velikov написа:
Вътрешния им слой е полиетилен и няма проблем. Алуминия е само за стабилност на тръбата. То има и полипропиленови с алуминиева вложка - тип stabi.
Повечето производители декларират че са подходящи и за питейна вода и че отговарят на необходимите за това стандарти.
romanpm написа:
DJIGT сигурен ли си че има "О" пръстенче уплътнител на подвижните връзки , а ако има да не си ги пренатегнал и прерязал :?
на женските си има но аз затова съм уточнил че са мъжки а там няма каде да се сложат и съм си ги уплатнил със калчища ,но от там не тече,теча е от въртока на връзката :?
$64EN - специалист
и аз не го обичам тези меки връзки . неми допадат , ползвам ги само на места където не може да се сложи друго .
romanpm - майстор
DJIGT теча е от въртока на връзката Възможно е да е пукнат , бронз е и на мен ми се е случвало или кербовката на мъркучето , такива буклуци произвеждат...
Милен - майстор
Мъжките са твърди и се завиват първи, после си напасваш маркуча и завиваш гайките на женските. Тия гайки се въртят спрямо маркуча и той няма да се усуква и няма да прокапе. Последното хич не е сигурно :-D
  • 1
  • 2

Тема "Меки връзки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: